SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
SE-Pla d'Urgell

Experiments Al·lucinants

El Departament de Ciència i Tecnologia de l'IEI i el SE del Pla d'Urgell col·laboren en la 17a Setmana de la Ciència 2012 amb la realització de tres conferències que sota el títol "Experiments al·lucinants" realitzarà el professor Josep Corominas Viñas. Aquesta activitat  pretén acostar la ciència als joves de manera divertida i alhora rigorosa. Les conferències, adreçades a alumnat de 4t d'ESO i Batxillerat,  es realitzaran durant el matí del proper dia 20 de novembre a l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell de Mollerussa.

 

XIII Premi Comarcal de Treballs de Recerca del Pla d'Urgell

El passat 31 de maig a les 13 hores es va realitzar el lliurament dels premis del XIII Premi de Treballs de Recerca al Pla d'Urgell a la sala d'actes del Consell Comarcal del Pla d'Urgell. Aquesta convocatòria està emmarcada dins les activitats de Dinàmica Educativa del Pla d'Urgell, organitzada conjuntament pel Consell Comarcal i el Servei Educatiu del Pla d'Urgell. Amb la clara voluntat d'estimular i difondre la recerca històrica, cultural, tecnològica, artística, econòmica i científica de la comarca del Pla d'Urgell, us afegim les síntesis dels 7 treballs presentats en aquesta edició corresponent al curs 2012-2013. Felicitem als centres, professorat i alumnat per la seva participació i per la bona feina realitzada!

Llegiu-ne més...
 

 

Dinàmica Educativa Comarcal 2012-2103

 

Deixem al vostre abast la publicació de les activitats de Dinàmica Educativa Comarcal per aquest curs 2012-2013. Hi trobareu tres documents. El primer és el tríptic , imprimible a mida DIN A4 a doble cara, on hi ha la descripció de cada una de les activitats. El segon, la butlleta d'inscripció que cada centre haurà de retornar al CRP omplert i signat. El termini s'acaba el 21 de setembre de 2012.  I finalment trobareu en  el dossier tots els detalls de cada una de les activitats, bases dels diferents concursos, i contactes amb les diverses institucions organitzatives i col·laboradores.

 


Pàgina 16 de 16

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges