SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
SE-Pla d'Urgell

XXXIV Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya

De l'11 al 23 d'abril de 2018 tindrà lloc la 34 edició del Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya que celebrarem al Teatre l'Amistat de Mollerussa.

Enguany els autors que participaran en les trobades amb les escoles són:

Dia 11 d'abril: Mercè Galí. (Cicle inicial).
Dia 12 i 13 d’abril: Ada Cusidó i Patricia McGill (P3 a P5)
Dia 16 d'abril: Xavier Salomó (Cicle incial).

Dia 17 d'abril: Jaume Copons i Liliana Fortuny (Cicle mitjà).
Dia 18 d'abril: Ricardo Alcántara (Cicle mitjà).
Dia 19 d'abril: Maite Carranza (Cicle superior).
Dia 20 d'abril: Núria Pradas (Joves i Cicle superior)

Les escoles poden reservar dia i hora de visita del 8 al 15 de març telefonant al CRP del Pla d'Urgell, 973 60 48 99, de 9 a 13 o de 15 a 17 hores. Trobareu més informació al Blog de SE i al ClijCat.

 

"Una carretada de contes" Teatre per infants 2018

Teatre per infants és una de les activitats programades dins de la 21a edició d'Activitats de Dinàmica Educativa Comarcal del Pla d'Urgell per aquest curs 2017-2018, que pretén acostar el teatre a les escoles entre l'alumnat de 3 a 7 anys. Entre el gener i febrer d'enguany es representarà l'obra de teatre "Una carretada de contes" que comptarà amb la participació d'un total de 2050 alumnes de totes les escoles de la comarca. Representada per la companyia La Guilla Teatre farà un total de 21 representacions. Us deixem el dossier pedagògic on trobareu activitats prèvies i posteriors a l'espectacle.

 

II Marató "Llegim en veu alta"

En el marc de Mollerussa, Municipi Lector, s'ha organitzat la segona marató Llegim en veu alta que es realitzarà el proper dia 23 d'abril a partir de les 9 del matí. Aquesta actuació s'incorpora, un any més, en el programa del XXIX Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya previst de realitzar a Mollerussa entre el 23 d'abril i el 3 de maig de 2013. Esperem poder gaudir i compartir, durant tot el dia, lectures llegides en veu alta per l'alumnat, professorat, mares i pares dels centres educatius i per totes les persones que vulguin col·laborar i participar en aquesta activitat. Us esperem!
Llegiu-ne més...
 

Taller TAC: Utilització del moodle com a eina d'aula

Els tallers d'actualització metodològica i didàctica de caire interdisciplinar amb l'ús de les TAC a l'aula, tenen com a objectiu la millora en l'eficàcia de la pràctica docent i l'augment de la competència digital del professorat de la zona. En aquesta ocasió el  taller pretén apropar la utilització del moodle com una eina eficaç per realitzar activitats a l'aula. Anirà a càrrec del professor Jordi Puigvert i es realitzarà el proper 19 de febrer a les 17.30 h. al CRP del Pla d'Urgell.

 

XI Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en veu alta. Quart de final i semifinal al Pla d'Urgell

El dia 14 d'abril a les 10.30 h a l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell de Mollerussa, es realitzarà el quart de final d'aquest certamen amb els alumnes seleccionats dels centres educatius inscrits al Pla d'Urgell. Com sabeu, aquest certamen l'organitza el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, a través del Servei Educatiu del Pla d'Urgell, i la Fundació Enciclopèdia Catalana. Aquesta activitat vol ajudar a desvetllar l'interès per llegir i per escoltar en l'alumnat. Fer, al capdavall, de la lectura una activitat divertida, col·laborativa i engrescadora. Us afegim l'enllaç on podeu trobar més informació del certamen.

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 2 de 16

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges