SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
SE-Pla d'Urgell

Presentació de la proposta didàctica "Aus de l'estany d'Ivars i Vila-sana. Materials i recursos educatius"

El passat 12 de març es va presentar a l'estany d'Ivars i Vila-sana la maleta pedagògica que amb el nom Aus de l'estany d'Ivars i Vila-sana. Materials i recursos educatius han elaborat, aquests darrers cursos, professorat del Grup de treball del Medi Natural de l'estany d'Ivars i Vila-sana constituït en el marc del Pla de Formació Permanent del Professorat de Zona del Servei Educatiu del Pla d'Urgell.

Els objectius del grup de treball a l'hora de realitzar aquest material, parteixen  de la voluntat de crear i impulsar recursos didàctics innovadors que esdevinguin útils i facilitin eines al professorat a l'hora de transmetre coneixements a l'alumnat. Coneixements lligats a un objectiu genèric que comporti la sensibilització, estimació i aprenentatge d'una paisatge natural a la nostra comarca com és l'estany d'Ivars i Vila-sana i, de manera específica, a l'estudi de 15 aus que es poden trobar en aquest entorn.

En l'acte de presentació hi han participat el director territorial d'Ensenyament a Lleida, el president de la Diputació de Lleida, el president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, i la directora del Centre de Recursos Pedagògics, acompanyats de les inspectores de zona i del professorat dels centres la comarca.

 

Conferència inaugural: Educar per a la felicitat a les aules

El Servei Educatiu va realitzar la conferència inaugural del curs formatiu 2014-2015 del Pla d'Urgell, el passat  29 d'octubre a les 17.15 hores, a l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell. A càrrec de la pedagoga i escriptora Nora Rodríguez i sota el títol "Educar per a la felicitat a les aules. L'educació compatible amb el cervell" ens va parlar de com educar d'una manera compatible amb el cervell, equival a incloure en cada activitat l'educació del cervell social a l'aula, posant en marxa estratègies que serveixin per adaptar l'ensenyament als desafiaments d'una societat global.

Llegiu-ne més...
 

9a Trobada de bones pràctiques educatives al Pla d'Urgell

El passat dia 27 de juny a l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell de Mollerussa, es va dur a terme, un curs més, la 9a Trobada de Bones Pràctiques Educatives del Pla d'Urgell. De les 9 a les 14 hores, durant tot el matí vam parlar i compartir experiències i bones pràctiques realitzades, durant aquest curs, en els centres de la nostra comarca. Us afegim el cartell, el programa i el vídeo de la trobada, on podreu visualitzar totes les experiències presentades .

Llegiu-ne més...
 

VIII Cantem. EL PETIT PRÍNCEP

El diumenge 2 d'abril es va celebrar la vuitena edició de l'activitat Cantem, amb l'obra El Petit Príncep, amb el text de Jordi Enjuanes i la música de Ricard Gimeno. Es va realitzar al Pavelló esportiu de Miralcamp. Us adjuntem el programa i el cartell.

Us afegim notícies publicades de l'àmbit local i comarcal. Territoris.cat i Mollerussa TV

Llegiu-ne més...
 

XI Gimcana Lingüística del Pla d'Urgell 2017

El 29 de març a les 11.30 h del matí, se celebrarà al Teatre l'Amistat de Mollerussa la final de la XI Gimcana Lingüística del Pla d'Urgell, on hi participa alumnat de segon d'ESO dels centres de secundària i del Centre de Formació d'Adults. Aquesta activitat lúdica i didàctica té com a objectiu fomentar el treball col·laboratiu i potenciar el sentiment de pertinença al Pla d'Urgell, així com apropar la riquesa del patrimoni lingüístic de la nostra comarca a aquest alumnat.

L'activitat està emmarcada en la 20a edició de Dinàmica Educativa Comarcal del Pla d'Urgell 2016-2017 i s'organitza conjuntament amb el Consorci per a la Normalització Lingüística, el Consell Comarcal del Pla d'Urgell i el Servei Educatiu del Pla d'Urgell. Paral·lelament, disposem de la col·laboració de l'Ajuntament de Mollerussa, així com d'altres institucions i entitats locals i comarcals que permeten que aquesta final es pugui realitzar cada curs escolar. Us afegim el cartell de l'activitat.

 


Pàgina 7 de 16

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges