SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
SE-Pla d'Urgell

Catalunya Ràdio fa 30 anys. I tu què en saps?

Aquest 2013, Catalunya Ràdio fa 30 anys que va començar les seves emissions. Per compartir aquests 30 anys d'experiències amb els nois i noies de Catalunya, s'han acostat a diverses escoles del país per explicar-los que fan i com ho fan. El periodista Lluís Urpí  ha estat l'encarregat de fer aquestes xerrades als centres. I, perquè l'alumnat s'apropi al mitjà i faci ràdio, han gravat les seves veus explicant que és el que més els agrada i el que no. A la nostra comarca hi han participat els alumnes de 6è de primària de l'Escola Pompeu Fabra i del Col·legi El Carme de Mollerussa. Podeu trobar les seves opinions en el següent podcast a partir del minut 4:01.

 

Commemoració del Tricentenari 1714-2014

El 300 aniversari de l'11 de setembre de 1714 és un bon punt de referència a Catalunya per reivindicar i exercir la llibertat en totes les seves expressions. Des del Departament d'Ensenyament es vol aprofitar l'esdeveniment per presentar una sèrie de recursos i propostes educatives que ajudin a conèixer el llegat d'una societat molt viva, comprendre el significat d'una desfeta i afavorir la reflexió sobre el nostre futur. Al mateix temps es convida a tots els centres que hagin dut a terme activitats a donar-les a conèixer i poder fer-ne difusió. Trobareu tota la informació en aquest enllaç.

 

Activitats  del PFZ del Pla d'Urgell 2015-2016

El Pla de Formació de Zona (PFZ) del Pla d'Urgell és la planificació comarcal de la formació permanent del professorat, la qual incorpora les activitats de formació en centre i altres activitats adreçades a tot el professorat de la comarca. El professorat hi participa a través del procés de detecció de necessitats formatives i  mitjançant la seva representació en la comissió del PFZ del Pla d'Urgell. Aquest curs les inscripcions seran del 10 al 27 de setembre de 2015.

Podeu realitzar la inscripció en el següent enllaç de les activitats del PFZ del Pla d'Urgell 2015-2016, us afegim també el  cercador d'activitats de l'XTEC i, en l'apartat comarques, podeu  afegir el nom del Pla d'Urgell o d'aquella comarca que vulgueu conèixer les activitats de formació que es realitza.

 

Conferència: Aprenentatge servei. Innovació educativa al servei del canvi social. Salvador Simó

El pròxim dia 3 de maig de 2016, a les 17.30 h, a l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell de Mollerussa, i en el marc del PFZ 2015-2016 del Servei Educatiu del Pla d'Urgell, s'ha organitzat la conferència Aprenentatge servei. Innovació educativa al servei del canvi social. A càrrec de Salvador Simó i Algado, màster i doctor en Educació Inclusiva, MBA, Llicenciat en interpretació i Diplomat en Teràpia Ocupacional. Actualment és professor del Departament de ciències socials i del Benestar al Grau en Teràpia Ocupacional a la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.

Podeu confirmar l'assistència, abans del 29 d'abril, trucant al CRP del Pla d'Urgell (973 604 899).

Us afegim el cartell de la conferència i l'enllaç al web de Salvador Simó on hi trobareu més informació.

Llegiu-ne més...
 

21a edició d'Activitats de Dinàmica Educativa Comarcal 2017-2018

Un curs més, us presentem la 21a edició d'Activitats de Dinàmica Educativa Comarcal 2017-2018, organitzades pel Consell Comarcal del Pla d'Urgell i el Centre de Recursos Pedagògics del Pla d'Urgell, amb la voluntat d'oferir propostes educatives que complementin les activitats curriculars de l'alumnat dels vostres centres.

Us afegim el programa on hi trobareu  la relació de les 29 activitats programades amb les informacions detallades i mes significatives a considerar. En el díptic hi consta el resum de les informacions de les activitats d'aquesta 21a edició. Disposeu també del full d'inscripció que cal omplir i retornar al CRP fins l'11 d'octubre de 2017.

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 5 de 16

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges