SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
SE-Pla d'Urgell

Taller-Jornada "Currículum i orientacions al primer cicle d'Educació Infantil (0-3)"

Dissabte, 7 de març de 2015 de les 9 a les 14 h. es va realitzar a l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell de Mollerussa la jornada de formació Currículum i orientacions al primer cicle d'Educació Infantil (0-3), que emmarcada en el PFZ del Servei Educatiu del Pla d'Urgell, pretenia com a objectiu prioritari donar a conèixer el currículum d'Educació Infantil per al cicle 0-3. Us afegim el programa i el cartell de la jornada.

Llegiu-ne més...
 

L'escola nova que fem cada dia

Conferència emmarcada en el PFZ del Pla d'Urgell realitzada el passat 13 de desembre, a les 17.30 h a l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell. Aquesta xerrada va  anar a càrrec de Jaume Funes, psicòleg, educador i periodista. La seva trajectoria professional l'ha dedicat al món de l'educació, ha estat implicat en la renovació pedagògica, les escoles de la pedagogia activa  i en la lluita per la igualtat social.

En  aquesta xerrada en Jaume Funes  va aportar reflexions al voltant de com repensar l'educació en mig de la complexitat, pensant cada dia en la infància i l'adolescència des de l'equitat. Us deixem l'enllaç a la seva presentació.

Llegiu-ne més...
 

FEM FILLS LECTORS

Jornades FEM FILLS LECTORS de Mollerussa, Municipi Lector

Des de Mollerussa, Municipi Lector s'han organitzat les jornades Fem fills lectors que vol apropar a famílies i docents eines, pautes i estratègies per motivar la lectura en infants i joves. 
Es realitzaran tres conferències a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila (c/Ferran Puig, 15 ) de Mollerussa a les 19.30 h. La primera, Lectura i família,  serà el 7 de març anirà a càrrec de David Jorba que parlarà d'intel·ligència emocional i eines en l'àmbit familiar. El 14 de març tindrà lloc la segona que amb el títol Ens expliquem a nosaltres quan expliquem contes? el Pep Duran, ens donarà les claus per escollir els millors contes per cadascú. I, el 21 de març en Jaume Centelles, mestre d'educació infantil, amb Els ocells tenen ales, els infants tenen llibres donarà trucs per estimular el gust per la lectura.

 

Enric Granados i Campiña, nascut a Lleida el 27 de juliol de 1867 , va ser un compositor i pianista català, creador, junt amb Isaac Albeniz, de l'escola catalana moderna de piano.

L’any 2016 es compleixen cent anys de la seva mort i l’any 2017 es compleixen cent cinquanta anys del seu naixement.

Des dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Lleida s'ha volgut contribuir a aquesta celebració organitzant el Certamen de Treballs Escolars: Granados, un músic universal i un recull de recursos didàctics destinats al professorat, per tal de facilitar i promocionar alhora la realització d'activitats escolars amb l'objectiu de donar a conèixer i difondre el músic lleidatà i la seva obra.

Llegiu-ne més...
 

V Trobada esportiva comarcal del Pla d'Urgell

Aquesta trobada emmarcada dins de les Activitats de Dinàmica Educativa Comarcal i el Pla Educatiu d'Entorn, està organitzada pel professorat del Seminari de Coordinació d'Educació Física dins del Pla de Formació de Zona 2015-2016. La trobada esportiva es fruit de l'intercanvi d'experiències entre professorat especialista i de les propostes d'activitats per realitzar amb l'alumnat, al voltant del treball de temàtiques relacionades amb diferents esports. Durant tot el matí, l'alumnat participant, va assistir a diferents espais per a realitzar activitats d'esports com el corfbol, el bàdminton, el voleibol, l'hoquei, les bitlles catalanes, etc.

Podreu trobar més informació de la Trobada a mollerussa.cat: 'Mollerussa acull la 5a Trobada Esportiva amb prop de 300 alumnes de 1r d'ESO de la comarca'.

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 3 de 16

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges