SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
SE-Pla d'Urgell

RACC Educa. Programa educatiu en línia

RACC Educa és un entorn virtual per entendre quins són els aspectes més importants de la mobilitat. Videojoc educatiu que s'estructura en tres escenaris adaptats a estudiants de cicle mitjà i superior de primària i d'ESO.

Amb aquesta iniciativa RACC vol continuar la tasca en l'educació per a la mobilitat recolzada en els valors i en l'aprenentatge d'hàbits de civisme i convivència, envers la mobilitat i el medi ambient.

Per més informació visita el web: www.racceduca.cat

 

 

Experiments Al·lucinants

El Departament de Ciència i Tecnologia de l'IEI i el SE del Pla d'Urgell col·laboren en la 17a Setmana de la Ciència 2012 amb la realització de tres conferències que sota el títol "Experiments al·lucinants" realitzarà el professor Josep Corominas Viñas. Aquesta activitat  pretén acostar la ciència als joves de manera divertida i alhora rigorosa. Les conferències, adreçades a alumnat de 4t d'ESO i Batxillerat,  es realitzaran durant el matí del proper dia 20 de novembre a l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell de Mollerussa.

 

 

Dinàmica Educativa Comarcal 2012-2103

 

Deixem al vostre abast la publicació de les activitats de Dinàmica Educativa Comarcal per aquest curs 2012-2013. Hi trobareu tres documents. El primer és el tríptic , imprimible a mida DIN A4 a doble cara, on hi ha la descripció de cada una de les activitats. El segon, la butlleta d'inscripció que cada centre haurà de retornar al CRP omplert i signat. El termini s'acaba el 21 de setembre de 2012.  I finalment trobareu en  el dossier tots els detalls de cada una de les activitats, bases dels diferents concursos, i contactes amb les diverses institucions organitzatives i col·laboradores.

 

Conferència  inaugural curs formatiu 2012-2013

El passat 25 d'octubre a la sala d'actes 'Espai Cultural dels Canals d'Urgell de Mollerussa, la Sra. M. Carme Saumell  Mir realitzà la conferència " El projecte Escolta'm: tutoria, comunicació, resiliència i vinculació a l'aula" que va servir per a la inauguració del curs formatiu del Servei Educatiu del Pla d'Urgell 2012-2013.

El projecte Escolta'm es justifica des de la convicció que “els nostres alumnes necessiten sentir-se segurs, i treballar en un marc de confiança i responsabilitat mútua. Que, aquestes condicions són òptimes per gaudir de l’aprenentatge, pel que fa els alumnes i impartir bones classes per part dels docents.

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 16 de 16

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges