SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
SE-Pla d'Urgell

XI Gimcana Lingüística del Pla d'Urgell 2017

El 29 de març a les 11.30 h del matí, se celebrarà al Teatre l'Amistat de Mollerussa la final de la XI Gimcana Lingüística del Pla d'Urgell, on hi participa alumnat de segon d'ESO dels centres de secundària i del Centre de Formació d'Adults. Aquesta activitat lúdica i didàctica té com a objectiu fomentar el treball col·laboratiu i potenciar el sentiment de pertinença al Pla d'Urgell, així com apropar la riquesa del patrimoni lingüístic de la nostra comarca a aquest alumnat.

L'activitat està emmarcada en la 20a edició de Dinàmica Educativa Comarcal del Pla d'Urgell 2016-2017 i s'organitza conjuntament amb el Consorci per a la Normalització Lingüística, el Consell Comarcal del Pla d'Urgell i el Servei Educatiu del Pla d'Urgell. Paral·lelament, disposem de la col·laboració de l'Ajuntament de Mollerussa, així com d'altres institucions i entitats locals i comarcals que permeten que aquesta final es pugui realitzar cada curs escolar. Us afegim el cartell de l'activitat.

 

XIII Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta. Quarts de final i semifinal al Pla d'Urgell

El dia 21 de març a les 10.30 h al Teatre l'Amistat de Mollerussa, es realitzarà els quarts de final d'aquest certamen amb els alumnes seleccionats dels centres educatius inscrits al Pla d'Urgell. Com sabeu, aquest certamen l'organitza el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, a través del Servei Educatiu del Pla d'Urgell, i la Fundació Enciclopèdia Catalana. Aquesta activitat vol ajudar a desvetllar l'interès per llegir i per escoltar en l'alumnat. Fer, al capdavall, de la lectura una activitat divertida, col·laborativa i engrescadora. Us afegim l'enllaç on podeu trobar més informació del certamen.

Llegiu-ne més...
 

Enric Granados i Campiña, nascut a Lleida el 27 de juliol de 1867 , va ser un compositor i pianista català, creador, junt amb Isaac Albeniz, de l'escola catalana moderna de piano.

L’any 2016 es compleixen cent anys de la seva mort i l’any 2017 es compleixen cent cinquanta anys del seu naixement.

Des dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Lleida s'ha volgut contribuir a aquesta celebració organitzant el Certamen de Treballs Escolars: Granados, un músic universal i un recull de recursos didàctics destinats al professorat, per tal de facilitar i promocionar alhora la realització d'activitats escolars amb l'objectiu de donar a conèixer i difondre el músic lleidatà i la seva obra.

Llegiu-ne més...
 

L'activitat de Lax'n'Rock a les aules , va estar adreçada especialment a l'alumnat de cicle superior de primària, ESO i Batxillerat dels centres educatius del Pla d'Urgell. Aquesta activitat va oferir-los l'oportunitat de conèixer la feina dels músics , des de la creació d'una nova cançó fins als concerts en directe, passant pel treball en grup, l'enregistrament d'un disc en un estudi professional, la fabricació i la promoció. Realitzada el 28 de febrer al Teatre l'Amistat de Mollerussa.

Llegiu-ne més...
 

La robòtica a l'aula

 

Taller a realitzar els propers dies 20 i 27 de febrer al SE del Pla d'Urgell de 17.30 a 19.30 h.

Aquesta activitat, emmarcada en el PFZ del Pla d'Urgell, pretén la introducció de la robòtica a l'aula a partir de recursos i eines educatives com els BeeBots i el WeDo 2.0 i EV3. Aquestes eines han de permetre treballar paral·lelament continguts de les diferents àrees d'aprenentatge així com motivar, engrescar i potenciar les competències bàsiques a l'aula, excepcionalment la computacional.

Us afegim el cartell i més informació en aquest enllaç.

 


Pàgina 2 de 16

Notícies d'interès

1 2 3 4 5