SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
SE-Pla d'Urgell

IX Premi de poesia El sol del Pla

El dissabte 29 de març de 2014 a les 11 hores es realitzarà el lliurament dels premis del IX Premi de poesia El sol del Pla, a la sala d'actes del Consell Comarcal del Pla d'Urgell.

Aquest premi es troba en el marc de les Activitats de Dinàmica Educativa Comarcal, el Consell Comarcal del Pla d'Urgell i el Servei Educatiu del Pla d'Urgell han convocat per aquest curs el IX Premi de Poesia El Sol del Pla.

Volem felicitar i agrair la participació de tots els centres de la comarca, del seu professorat i alumnat, que un any més han fet possible l'edició d'aquest premi.

 

VIII Gimcana Lingüística del Pla d'Urgell

El divendres 7 de març, a les 11.15 hores, es celebrarà al teatre L'Amistat de Mollerussa la  final de la VIII Gimcana lingüística del Pla d'Urgell, on hi participa alumnat de segon d'ESO dels centres de secundària i del Centre de Formació d'Adults. Aquesta activitat lúdica i didàctica té per objectiu fomentar el treball col·laboratiu i potenciar el sentiment de pertinença al Pla d'Urgell, i alhora apropar la riquesa del patrimoni lingüístic de la nostra comarca a aquest alumnat. Aquesta activitat està emmarcada en la "Dinàmica Educativa Comarcal del Pla d'Urgell 2013-2014" i s'organitza conjuntament pel Consorci per la  Normalització Lingüística, el Consell Comarcal del Pla d'Urgell  i el Servei Educatiu  del Pla d'Urgell. Amb la col·laboració de l'Ajuntament de Mollerussa, així com altres  institucions i entitats locals i comarcals que possibiliten que aquesta final es pugui realitzar cada curs escolar.

 

Contes saludables. Teatre per infants 2014

Teatre per infants és una de les activitats programades dins de la Dinàmica Educativa Comarcal del Pla d'Urgell aquest curs 2013-2014, que pretén acostar el teatre a les escoles entre l'alumnat de 3 a 7 anys. Les representacions es realitzaran a partir del 14 de febrer i finalitzaran el 7 de març. En aquesta ocasió Joan Domingo i Ferran López de la companyia Comèdies Arrencacebes explicaran quatre contes curts, als més petits, sobre la importància de la salut, però no solament a l'hora de trobar-se bé físicament sinó que la salut també implica altres coses, com poder gaudir d'una família, d'amics, de feina, de casa, d'aprendre a compartir, de saber estimar...

Us deixem el dossier pedagògic on trobareu activitats per realitzar amb el vostre alumnat.

 

Teatre en anglès: "Time Travellers"

La companyia Blue Mango representarà l'obra de teatre Time Travellers, comèdia musical on l' agent Liz treballa pels "Time Travellers", agència de detectius que persegueix criminals. Quan algú roba els seus arxius secrets, la Liz i l'agent Rick són enviats al passat per solucionar el crim. Pel camí ajuden Cristòfol Colom a trobar Amèrica, aprenen sobre els Romans, ajuden a Picasso a recuperar la seva inspiració i fins i tot es troben amb un home de les cavernes.

Amb un guió meticulosament escrit i adaptat íntegrament en anglès per als alumnes de cicle mitjà. La cita, el 4 de març de 2014 al teatre l'Amistat de Mollerussa. Podeu accedir a la guia didàctica i a tota la informació de l'obra clicant aquí.

 

Dominar l'ortografia. Daniel Gabarró

Emmarcada dins del Pla de Formació Permanent de Zona del Pla d'Urgell, el proper dia 10 de febrer a les 17.45 h, a l'Espai Cultural del Canals d'Urgell a Mollerussa, es realitzarà la conferència Dominar l'ortografia que versarà al voltant de l'ús de l'ortografia a primària i secundària, a càrrec del mestre Daniel Gabarró Berbegal. En aquesta conferència el professor ens explicarà com ensenyar ortografia i reduir les faltes ortogràfiques amb el nostre alumnat. Exposarà també aspectes teòrics però amb orientacions pràctiques, concretes i útils per la feina quotidiana a l'aula.

Confirmar l'assistència al CRP, trucant al 973 604 899.

Pàgina web de Daniel Gabarró i cartell de la conferència.

 


Pàgina 10 de 16

Notícies d'interès

1 2 3 4 5