SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
SE-Pla d'Urgell

Exposició "25 anys de la comarca del Pla d'Urgell (1988-2013)". Proposta didàctica

L'exposició "25 anys de la comarca del Pla d'Urgell" es realitza per commemorar els 25 anys de creació del Consell Comarcal del Pla d'Urgell. Editada i promoguda pel patronat de Turisme i el mateix Consell Comarcal, és un recull en imatges de vivències, veus i sentiments, testimoni de l'empenta dels homes i dones dels pobles regats pel canal d'Urgell.

Llegiu-ne més...
 

Apadrinem el nostre patrimoni 2014-2015. El Pla d'Urgell

El Departament d'Ensenyament va iniciar el programa "Apadrinem el nostre patrimoni" el passat curs 2013-2014 amb la finalitat de fomentar el coneixement dels elements patrimonials de l'entorn amb una actitud participativa de la comunitat escolar. El projecte es basa en la idea de l’apadrinament d’un element patrimonial per part del centre educatiu, que comporta donar-li valor i aprofundir en el seu coneixement des del punt de vista històric, artístic, cultural o científic i, alhora, fer que aquest coneixement sigui socialment rellevant, és a dir, arribi a la mateixa comunitat i a l’entorn de l’escola.

Llegiu-ne més...
 

Conferència inaugural: Educar per a la felicitat a les aules

El Servei Educatiu va realitzar la conferència inaugural del curs formatiu 2014-2015 del Pla d'Urgell, el passat  29 d'octubre a les 17.15 hores, a l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell. A càrrec de la pedagoga i escriptora Nora Rodríguez i sota el títol "Educar per a la felicitat a les aules. L'educació compatible amb el cervell" ens va parlar de com educar d'una manera compatible amb el cervell, equival a incloure en cada activitat l'educació del cervell social a l'aula, posant en marxa estratègies que serveixin per adaptar l'ensenyament als desafiaments d'una societat global.

Llegiu-ne més...
 

19 Setmana de la Ciència al Pla d'Urgell

Del 14 al 23 de novembre  de 2014 se celebrarà a Catalunya la 19a Setmana de la Ciència. Durant aquesta Setmana de la Ciència se celebraran tot un munt d'activitats de divulgació científica arreu del nostre territori. Des del Servei Educatiu del Pla d'Urgell conjuntament amb altres institucions del territori s'han organitzat dues conferències adreçades a l'alumnat de 4t ESO i Batxillerat. La primera conferència sota el títol "Hi ha sempre el mateix cel nocturn?" i emmarcada en "La ciència en primera persona", es realitzarà el 18 de novembre a les 11.30 h. a càrrec de Salvador J. Ribas, director científic del Parc Astronòmic del Montsec. La segona, el dia 19 de novembre a les 10 h., anirà a càrrec de la Dra. Teresa Capell i el seu equip de recerca del Departament de Producció Vegetal i Ciència Forestal de la UDL, i realitzarà la conferència-taller "L'evolució de les plantes ha estat forçada?". Ambdues conferències es faran a la sala del Centre Cultural de Mollerussa. Us afegim el programa on trobareu més informació d'aquestes activitats.

 

Pla de Formació Permanent del Professorat del Pla d'Urgell 2014-2015

La formació del professorat és un recurs del sistema educatiu que ha de contribuir a la millora dels projectes educatius dels centres i a l'enfortiment de les competències professionals del professorat.

Activitats de l'àmbit del PFZ  del SE del Pla d'Urgel  2014-2015. Cliqueu aquí.

Activitats de l'àmbit de  Serveis Territorials d'Ensenyament a Lleida. Cliqueu aquí.

Cercador general d'activitats del Departament d'Ensenyament. Cliqueu aquí.

Inscripció a totes les activitats del 15 al 28 de setembre de 2014.

Assignacions a partir de l'11 d'octubre de 2014.

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 8 de 16

Notícies d'interès

1 2 3 4 5