SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
SE-Pla d'Urgell

Los experimentos de la Física de Partículas

Conferència emmarcada en la 19a edició de les Activitats de Dinàmica Educativa Comarcal, inclosa en les que s'han planificat a tot el territori en la 20a Setmana de la Ciència i que va adreçada a l'alumnat de 4t d'ESO i Batxillerat. Aquesta sessió anirà a càrrec de Sebastian Grinstein, professor d'investigació que actualment participa en l'experiment ATLAS del CERN, en instrumentació i anàlisi de dades, com ICREA Research Profesor en l'IFAE (Institut de Física d'Altes Energies). La conferència es realitzarà el proper 18 de novembre, a les 11.30h, al Teatre l'Amistat de Mollerussa.

Llegiu-ne més...
 

19a edició d'Activitats de Dinàmica Educativa Comarcal 2015-2016

Un curs més, us presentem la 19a Edició d'Activitats de Dinàmica Educativa Comarcal 2015-2016, organitzades pel Consell Comarcal del Pla d'Urgell i el Centre de Recursos Pedagògics del Pla d'Urgell, amb la voluntat d'oferir propostes educatives que complementin les activitats curriculars de l'alumnat dels vostres centres. Amb la col·laboració i el suport d'institucions, entitats i empreses de la zona, volem fer camí per esdevenir una veritable comarca educadora on el professorat  del Pla d'Urgell disposi d'indrets d'aprenentatge, per realitzar activitats pedagògiques amb el seu alumnat, dins i fora del recinte escolar.

Llegiu-ne més...
 

XV Premi Comarcal de Treballs de Recerca del Pla d'Urgell

El passat 12 de juny a les 13 hores es va realitzar la lectura dels treballs de recerca  i el lliurament dels premis del XV Premi de Treballs de Recerca del Pla d'Urgell, a la sala d'actes del Consell Comarcal del Pla d'Urgell. Aquesta convocatòria està emmarcada dins la 18a edició d'activitats de Dinàmica Educativa Comarcal del Pla d'Urgell, organitzada conjuntament pel Consell Comarcal i el Servei Educatiu del Pla d'Urgell. Amb la clara voluntat d'estimular i difondre la recerca històrica, cultural, tecnològica, artística, econòmica i científica de la comarca del Pla d'Urgell, us afegim les síntesis dels 5 treballs presentats en aquesta edició corresponent al curs 2014-2015. Felicitem als centres, professorat i alumnat per la seva participació i per la bona feina realitzada!

Llegiu-ne més...
 

Activitats  del PFZ del Pla d'Urgell 2015-2016

El Pla de Formació de Zona (PFZ) del Pla d'Urgell és la planificació comarcal de la formació permanent del professorat, la qual incorpora les activitats de formació en centre i altres activitats adreçades a tot el professorat de la comarca. El professorat hi participa a través del procés de detecció de necessitats formatives i  mitjançant la seva representació en la comissió del PFZ del Pla d'Urgell. Aquest curs les inscripcions seran del 10 al 27 de setembre de 2015.

Podeu realitzar la inscripció en el següent enllaç de les activitats del PFZ del Pla d'Urgell 2015-2016, us afegim també el  cercador d'activitats de l'XTEC i, en l'apartat comarques, podeu  afegir el nom del Pla d'Urgell o d'aquella comarca que vulgueu conèixer les activitats de formació que es realitza.

 

Trobada Pedagògica: Europa i currículum al Pla d'Urgell

Trobada pedagògica de dinamització i sensibilització educativa a l'entorn del concepte "Europa" o "Unió Europea", i que sota el títol Europa i Currículum als centres educatius del Pla d'Urgell, es proposa difondre i donar a conèixer les diferents realitats, valors i ideals europeus, compartir experiències educatives dels centres del Pla d'Urgell, en el marc de la convivència de l'espai comunitari europeu, així com reflexionar sobre els avantatges de la ciutadania europea i de com treballem aquesta dimensió europea des dels nostres centres educatius. Serà el proper 25 de juny a l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell de 9 a 14 hores. Us afegim l'enllaç al programa, així com a la inscripció de l'activitat. Us esperem!

 


Pàgina 6 de 16

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges