SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
SE-Pla d'Urgell

3rd. English Day al Pla d'Urgell 2015

Activitat emmarcada dins de les "Activitats de Dinàmica Educativa Comarcal" i organitzada des del Seminari de Coordinació de l'Àrea de Llengua Anglesa, en l'àmbit del Pla de Formació Permanent del Professorat del SE del Pla d'Urgell, el professorat especialista  organitzà el passat dia 13 de març de 2015 el tercer English Day al Pla d'Urgell al Complex Esportiu Municipal de Mollerussa. A partir de les activitats dissenyades i treballades pels mestres en el seminari i a les aules durant el curs escolar, es van confeccionant un seguit de tallers per tal de què l'alumnat en aquesta diada pugui gaudir i compartir diverses activitats on la llengua vehicular sigui l'anglès. Us deixem l'enllaç al vídeo de la jornada.

Llegiu-ne més...
 

IX Gimcana Lingüística del Pla d'Urgell 2015

El proper dimarts 24 de març, a les 10.30 hores, es celebrarà al teatre L'Amistat de Mollerussa la  final de la IX Gimcana lingüística del Pla d'Urgell, on hi participa alumnat de segon d'ESO dels centres de secundària i del Centre de Formació d'Adults. Aquesta activitat lúdica i didàctica té per objectiu fomentar el treball col·laboratiu i potenciar el sentiment de pertinença al Pla d'Urgell, i alhora apropar la riquesa del patrimoni lingüístic de la nostra comarca a aquest alumnat. Aquesta activitat està emmarcada en la 18a edició de"Dinàmica Educativa Comarcal del Pla d'Urgell 2014-2015" i s'organitza conjuntament pel Consorci per la  Normalització Lingüística, el Consell Comarcal del Pla d'Urgell  i el Servei Educatiu  del Pla d'Urgell. Amb la col·laboració de l'Ajuntament de Mollerussa, així com altres  institucions i entitats locals i comarcals que possibiliten que aquesta final es pugui realitzar cada curs escolar. Us afegim el cartell de l'activitat.

 

CANVI de MARXA, una activitat educativa per conscienciar als joves dels accidents de trànsit

El proper 9 de març de 2015 a les 12 hores, al Teatre l'Amistat de Mollerussa, està previst l'espectacle "Canvi de marxa" que és una actuació adreçada a l'alumnat de secundària dels centres del Pla d'Urgell.

Llegiu-ne més...
 

Taller-Jornada "Currículum i orientacions al primer cicle d'Educació Infantil (0-3)"

Dissabte, 7 de març de 2015 de les 9 a les 14 h. es va realitzar a l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell de Mollerussa la jornada de formació Currículum i orientacions al primer cicle d'Educació Infantil (0-3), que emmarcada en el PFZ del Servei Educatiu del Pla d'Urgell, pretenia com a objectiu prioritari donar a conèixer el currículum d'Educació Infantil per al cicle 0-3. Us afegim el programa i el cartell de la jornada.

Llegiu-ne més...
 

Carretó de contes. Teatre per infants 2015

Teatre per infants és una de les activitats programades dins de la 18a edició de Dinàmica Educativa Comarcal del Pla d'Urgell aquest curs 2014-2015, que pretén acostar el teatre a les escoles entre l'alumnat de 3 a 7 anys. Les representacions es realitzaran a partir del 2 de febrer i  finalitzaran el 5 de març. La companyia Festuc teatre serà l'encarregada, en aquesta ocasió, d'explicar als més petits tots aquells contes que naveguen pel cap i que han posat dins d'un carretó i , camina que caminaràs, ens els faran arribar a totes les escoles del Pla d'Urgell.  Us deixem el dossier pedagògic on trobareu activitats per realitzar amb el vostre alumnat.

 


Pàgina 7 de 16

Notícies d'interès

1 2 3 4 5