SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
SE-Pla d'Urgell

2n English Day al Pla d'Urgell 2014

Activitat emmarcada dins de les "Activitats de Dinàmica Educativa Comarcal" i organitzada des del Seminari de Coordinació de l'Àrea de Llengua Anglesa, en l'àmbit del Pla de Formació Permanent del Professorat del SE del Pla d'Urgell, el professorat especialista va organitzar el passat dia 30 de maig de 2014 el segon English Day al Pla d'Urgell al Complex Esportiu Municipal de Mollerussa. A partir de les activitats que van  dissenyar i treballar les mestres en el seminari i a les aules durant el curs escolar, es van confeccionar un seguit de tallers per tal de què l'alumnat en aquesta diada pogués gaudir i compartir diverses activitats on la llengua vehicular fos l'anglès. Us deixem l'enllaç al vídeo, realitzat gràcies a la col·laboració i el suport de QBIC.TV de La Salle de Mollerussa, on podreu veure la realització d'alguns dels tallers que es van fer, durant tot el dia, en aquesta segona jornada.

Llegiu-ne més...
 

Cantem 2014. Cantata per una Tortuga

El diumenge 1 de juny es va celebrarà la cinquena edició de l'activitat Cantem, amb l'obra Cantata per una tortuga, amb música i lletra de Dani Coma . Va ser a les 12.30 h al Teatre l'Amistat de Mollerussa.  Us afegim l'enllaç al vídeocartell de la cantata.

Llegiu-ne més...
 

IX Premi de poesia El sol del Pla

El dissabte 29 de març de 2014 a les 11 hores es realitzarà el lliurament dels premis del IX Premi de poesia El sol del Pla, a la sala d'actes del Consell Comarcal del Pla d'Urgell.

Aquest premi es troba en el marc de les Activitats de Dinàmica Educativa Comarcal, el Consell Comarcal del Pla d'Urgell i el Servei Educatiu del Pla d'Urgell han convocat per aquest curs el IX Premi de Poesia El Sol del Pla.

Volem felicitar i agrair la participació de tots els centres de la comarca, del seu professorat i alumnat, que un any més han fet possible l'edició d'aquest premi.