SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
SE-Pla d'Urgell

Taller-Jornada "Currículum i orientacions al primer cicle d'Educació Infantil (0-3)"

Dissabte, 7 de març de 2015 de les 9 a les 14 h. es va realitzar a l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell de Mollerussa la jornada de formació Currículum i orientacions al primer cicle d'Educació Infantil (0-3), que emmarcada en el PFZ del Servei Educatiu del Pla d'Urgell, pretenia com a objectiu prioritari donar a conèixer el currículum d'Educació Infantil per al cicle 0-3. Us afegim el programa i el cartell de la jornada.

Llegiu-ne més...
 

CANVI de MARXA, una activitat educativa per conscienciar als joves dels accidents de trànsit

El proper 9 de març de 2015 a les 12 hores, al Teatre l'Amistat de Mollerussa, està previst l'espectacle "Canvi de marxa" que és una actuació adreçada a l'alumnat de secundària dels centres del Pla d'Urgell.

Llegiu-ne més...
 

Exposició "25 anys de la comarca del Pla d'Urgell (1988-2013)". Proposta didàctica

L'exposició "25 anys de la comarca del Pla d'Urgell" es realitza per commemorar els 25 anys de creació del Consell Comarcal del Pla d'Urgell. Editada i promoguda pel patronat de Turisme i el mateix Consell Comarcal, és un recull en imatges de vivències, veus i sentiments, testimoni de l'empenta dels homes i dones dels pobles regats pel canal d'Urgell.

Llegiu-ne més...
 

Carretó de contes. Teatre per infants 2015

Teatre per infants és una de les activitats programades dins de la 18a edició de Dinàmica Educativa Comarcal del Pla d'Urgell aquest curs 2014-2015, que pretén acostar el teatre a les escoles entre l'alumnat de 3 a 7 anys. Les representacions es realitzaran a partir del 2 de febrer i  finalitzaran el 5 de març. La companyia Festuc teatre serà l'encarregada, en aquesta ocasió, d'explicar als més petits tots aquells contes que naveguen pel cap i que han posat dins d'un carretó i , camina que caminaràs, ens els faran arribar a totes les escoles del Pla d'Urgell.  Us deixem el dossier pedagògic on trobareu activitats per realitzar amb el vostre alumnat.

 

Apadrinem el nostre patrimoni 2014-2015. El Pla d'Urgell

El Departament d'Ensenyament va iniciar el programa "Apadrinem el nostre patrimoni" el passat curs 2013-2014 amb la finalitat de fomentar el coneixement dels elements patrimonials de l'entorn amb una actitud participativa de la comunitat escolar. El projecte es basa en la idea de l’apadrinament d’un element patrimonial per part del centre educatiu, que comporta donar-li valor i aprofundir en el seu coneixement des del punt de vista històric, artístic, cultural o científic i, alhora, fer que aquest coneixement sigui socialment rellevant, és a dir, arribi a la mateixa comunitat i a l’entorn de l’escola.

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 8 de 16

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges