SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
SE-Pla d'Urgell

L'activitat de Lax'n'Rock a les aules , va estar adreçada especialment a l'alumnat de cicle superior de primària, ESO i Batxillerat dels centres educatius del Pla d'Urgell. Aquesta activitat va oferir-los l'oportunitat de conèixer la feina dels músics , des de la creació d'una nova cançó fins als concerts en directe, passant pel treball en grup, l'enregistrament d'un disc en un estudi professional, la fabricació i la promoció. Realitzada el 28 de febrer al Teatre l'Amistat de Mollerussa.

Llegiu-ne més...
 

Enric Granados i Campiña, nascut a Lleida el 27 de juliol de 1867 , va ser un compositor i pianista català, creador, junt amb Isaac Albeniz, de l'escola catalana moderna de piano.

L’any 2016 es compleixen cent anys de la seva mort i l’any 2017 es compleixen cent cinquanta anys del seu naixement.

Des dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Lleida s'ha volgut contribuir a aquesta celebració organitzant el Certamen de Treballs Escolars: Granados, un músic universal i un recull de recursos didàctics destinats al professorat, per tal de facilitar i promocionar alhora la realització d'activitats escolars amb l'objectiu de donar a conèixer i difondre el músic lleidatà i la seva obra.

Llegiu-ne més...
 

Activitats de formació 2016-2017.  Oferta segon torn gener 2017

Per disposar de més informació de les activitats del PFZ del Pla d'Urgell 2016-2017, podeu consultar l'oferta de les activitats programades per aquest curs.

Inscripcions del segon torn del 9 al 19 de gener de 2017. Podeu consultar les adjudicacions de les activitats de formació a partir del 30 de gener de 2017.

Us afegim també cercador d'activitats de l'XTEC si voleu conèixer les activitats de formació que es realitza.

 

La robòtica a l'aula

 

Taller a realitzar els propers dies 20 i 27 de febrer al SE del Pla d'Urgell de 17.30 a 19.30 h.

Aquesta activitat, emmarcada en el PFZ del Pla d'Urgell, pretén la introducció de la robòtica a l'aula a partir de recursos i eines educatives com els BeeBots i el WeDo 2.0 i EV3. Aquestes eines han de permetre treballar paral·lelament continguts de les diferents àrees d'aprenentatge així com motivar, engrescar i potenciar les competències bàsiques a l'aula, excepcionalment la computacional.

Us afegim el cartell i més informació en aquest enllaç.

 

L'escola nova que fem cada dia

Conferència emmarcada en el PFZ del Pla d'Urgell realitzada el passat 13 de desembre, a les 17.30 h a l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell. Aquesta xerrada va  anar a càrrec de Jaume Funes, psicòleg, educador i periodista. La seva trajectoria professional l'ha dedicat al món de l'educació, ha estat implicat en la renovació pedagògica, les escoles de la pedagogia activa  i en la lluita per la igualtat social.

En  aquesta xerrada en Jaume Funes  va aportar reflexions al voltant de com repensar l'educació en mig de la complexitat, pensant cada dia en la infància i l'adolescència des de l'equitat. Us deixem l'enllaç a la seva presentació.

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 3 de 16

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges