SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
SE-Pla d'Urgell

PFZ del Pla d'Urgell 2017-2018

El Pla de Formació de Zona (PFZ) del Pla d'Urgell és la planificació comarcal de la formació permanent del professorat, la qual incorpora les activitats de formació en centre i altres activitats adreçades a tot el professorat de la comarca. Aquest curs les inscripcions seran del 12 al 26 de setembre de 2017. Podeu consultar les assignacions a partir del 9 d'octubre.

Les activitats del PFZ del Pla d'Urgell 2017-2018 les trobareu en el següent enllaç, on des del 12 al 26 de setembre podreu realitzar la incripció de les mateixes. Us afegim també el cercador d'activitats de l'XTEC i, en l'apartat comarques, podeu afegir el nom del Pla d'Urgell o d'aquella comarca que vulgueu conèixer les activitats de formació que es realitza.

INSCRIPCIÓ activitats del PFZ del Pla d'Urgell curs 2017-2018

 

XI Premi de poesia i d'il·lustració  «El Sol del Pla»

El 13 de maig de 2017 es va celebrar el lliurament dels premis del XI Premi de poesia i d'il·lustració de poesia El sol del Pla, a la sala d'actes del Consell Comarcal del Pla d'Urgell. Aquest premi es troba en el marc de les Activitats de Dinàmica Educativa Comarcal, realitzat pel Consell Comarcal del Pla d'Urgell i el Servei Educatiu del Pla d'Urgell. En aquesta onzena edició el Consell Comarcal del Pla d'Urgell ha rebut un total de 657 treballs del premi de poesia i il·lustració "El sol del Pla". Les obres presentades han estat 284 poemes i 373 il·lustracions que s'han realitzat  entre els alumnes de tots els centres educatius de la comarca.

Volem felicitar i agrair la participació de tots els centres de la comarca, del seu professorat i alumnat, que un any més han fet possible l'edició d'aquest premi.

 

2a Trobada sardanista de centres educatius de Mollerussa

Més de 450 alumnes dels centres educatius de primària i secundària de Mollerussa conjuntament amb l'alumnat del Centre de Formació d'Adults s'han  trobat al pavelló municipal d'esports d'aquesta ciutat, per participar en la 2a Trobada sardanista de centres educatius de Mollerussa.

Aquesta activitat, emmarcada dins del Pla Educatiu d'Entorn de Mollerussa, és una trobada de tot l'alumnat on es realitza diverses  demostracions de l'aprenentatge rebut dins dels cursos de sardanes impartitis en els centres escolars.

Us afegim l'album de fotografies de la trobada.

Llegiu-ne més...
 

33è Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya 2017

Del 2 al 14 de maig comença, una nova edició del Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya al Teatre l'Amistat de Mollerussa. Està organitzat pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya i l'Ajuntament de Mollerussa, i compta amb nombroses activitats, jornades, exposicions i visites escolars guiades.

Us deixem el programa d'aquesta edició.

Destaquem dues activitats, en el marc del Saló, que poden ser del vostre interès:

D'una banda, el dia 12 de maig, tenim la 6a Marató de lectura "Llegim en Veu alta" al Teatre de l'Amistat de Mollerussa de 9 a 21 h. Enguany, la temàtica lectora serà Visca la revolució!, on dels més petits als més grans, durant dotze hores seguides, es llegiran textos que han estat una revolució per tots nosaltres . Les inscripcions es poden realitzar fins al 8 de maig comunicant-ho al CRP del Pla d'Urgell.

Altrament, el 6 de maig de les 9 a les 14 h es realitzarà la 4a Trobada Pedagògica del Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya, adreçada a educadors de llars d’infants i docents d’educació infantil. Podeu realitzar la inscripció fins al 5 de maig. Us afegim el programa de la trobada. US ESPEREM!

Llegiu-ne més...
 

VIII Cantem. EL PETIT PRÍNCEP

El diumenge 2 d'abril es va celebrar la vuitena edició de l'activitat Cantem, amb l'obra El Petit Príncep, amb el text de Jordi Enjuanes i la música de Ricard Gimeno. Es va realitzar al Pavelló esportiu de Miralcamp. Us adjuntem el programa i el cartell.

Us afegim notícies publicades de l'àmbit local i comarcal. Territoris.cat i Mollerussa TV

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 1 de 16

Notícies d'interès

1 2 3 4 5