SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
SE-Pla d'Urgell

Reflexions sobre el lideratge educatiu. Escola i família

Trobades pedagògiques. 25 anys d'educació i formació al servei dels centres del Pla d'Urgell

El dilluns 20 de novembre de 2017, a les 17.30h al Teatre l'Amistat de Mollerussa, es realitzarà la conferència que porta per títol "Reflexions sobre el lideratge educatiu. Escola i família" a càrrec de la Dra. Maria Jesús Comellas, professora emèrita de la UAB. La ponent pretén aportar reflexions envers quin és el nostre lideratge professional per col·laborar des de l'escola amb les famílies i l'entorn per educar els infants i joves que compartim.

Aprofitarem aquest acte  per recordar els 25 anys de la creació del CRP i l'EAP del Pla d'Urgell i presentarem la publicació realitzada amb motiu d'aquest aniversari. Aquesta publicació que hem anomenat "Trobades Pedagògiques. 25 anys d'educació i formació al servei dels centres del Pla d'Urgell" pretén recollir la trajectoria d'aquests anys en referència a actuacions de dinamització i sensibilització realitzades amb el professorat de la nostra comarca que ha permés desenvolupar i compartir el coneixement, la recerca i l'experiència educativa.

Us afegim l'enllaç del cartell.

 

XIIè Premi d'Il·lustració i Poesia " El sol del Pla"

El Ple del Consell Comarcal del Pla d'Urgell va aprovar les bases reguladores del XIIè Premi d'il·lustració de poesia i poesia "El sol del Pla". Les podeu consultar en els següents enllaços:

Bases il·lustració - Bases de poesia

Els treballs originals  s'hauran de lliurar al Consell Comarcal del Pla d'Urgell fins el 2 de febrer de 2018.

 

21a edició d'Activitats de Dinàmica Educativa Comarcal 2017-2018

Un curs més, us presentem la 21a edició d'Activitats de Dinàmica Educativa Comarcal 2017-2018, organitzades pel Consell Comarcal del Pla d'Urgell i el Centre de Recursos Pedagògics del Pla d'Urgell, amb la voluntat d'oferir propostes educatives que complementin les activitats curriculars de l'alumnat dels vostres centres.

Us afegim el programa on hi trobareu  la relació de les 29 activitats programades amb les informacions detallades i mes significatives a considerar. En el díptic hi consta el resum de les informacions de les activitats d'aquesta 21a edició. Disposeu també del full d'inscripció que cal omplir i retornar al CRP fins l'11 d'octubre de 2017.

Llegiu-ne més...
 

22a Setmana de la Ciència al Pla d'Urgell

El Centre de Recursos Pedagògics del Pla d'Urgell ha programat dins aquesta  22a Setmana de la Ciència, en el marc de la Dinàmica Educativa Comarcal, pel pròxim 14 de novembre, la conferència titulada  Explicacions científiques a través de la cuina i oportunitats de futur científico-culinàries, a càrrec de Pere Castells investigador en ciència i cuina. Adreçada a alumnat de 4t ESO i Batxillerat es realitzarà a les 12.30 h a la sala del Teatre l'Amistat de Mollerussa.

Llegiu-ne més...
 

PFZ del Pla d'Urgell 2017-2018

El Pla de Formació de Zona (PFZ) del Pla d'Urgell és la planificació comarcal de la formació permanent del professorat, la qual incorpora les activitats de formació en centre i altres activitats adreçades a tot el professorat de la comarca. Aquest curs les inscripcions seran del 12 al 26 de setembre de 2017. Podeu consultar les assignacions a partir del 9 d'octubre.

Les activitats del PFZ del Pla d'Urgell 2017-2018 les trobareu en el següent enllaç, on des del 12 al 26 de setembre podreu realitzar la incripció de les mateixes. Us afegim també el cercador d'activitats de l'XTEC i, en l'apartat comarques, podeu afegir el nom del Pla d'Urgell o d'aquella comarca que vulgueu conèixer les activitats de formació que es realitza.

INSCRIPCIÓ activitats del PFZ del Pla d'Urgell curs 2017-2018

 


Pàgina 1 de 16

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges