SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Exposicions

Avelino Pi: fotografía de l'esport

Des del dia 29 de març al 15 d'abril es podrà visitar l’exposició Avelino Pi: fotografía de l'esport, al Centre Cultural de Mollerussa. La mostra està organitzada per la Fundació "La Caixa” i l’Ajuntament de Mollerussa. L’exposició mostra una retrospectiva de l'obra d'aquest fotograf català, des de les grans figures internacionals fins a rostres anònims dels aficionats, des del fútbol fins a la boxa, passant pels Jocs Olímpics. Hi haurà visites comentades de 9:30 a 13:30.

Amb l’objectiu que els escolars puguin visitar l’exposició es realitzarà una sessió de presentació de l’exposició per al professorat interessat  el 23 de març a les 17:30 hores a la sala d’exposicions del Centre Cultural (c/ Ferran Puig, 15 de Mollerussa). També podeu descarregar-vos els dossier educatiu.

En el cas de voler visitar l’exposició amb el vostre alumnat heu de confirmar la visita trucant al CRP 973 60 48 99 o bé enviant un e-mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

 

 

El bus de les professions

El Bus de les Professions és una unitat mòbil itinerant que mitjançant visites concertades ofereix a l'alumnat de tercer i quart d'ESO la possibilitat de conèixer de prop les característiques de la formació professional i els cicles formatius que es poden estudiar a Catalunya.

Estarà a Mollerussa els dies 30 d'octubre al matí,  2 de novembre a la tarda i 3 de novembre al matí. Els centres poden assistir-hi, prèvia sol·licitud, el matí de 9:15 a 12:15 i a la tarda de 15:00 a 17:30. El públic en general el pot visitar de 18:00 a 19:00 hores. 

En trobareu més informació a la Gencat.

 


Pàgina 2 de 2

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges