SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Adreces d'interès

Ara mestres

Secció dedicada al món de l'ensenyament i l'educació dins la versió en línia del diari en català Ara.cat

 

Somescola.cat

Somescola.cat és un conjunt d'entitats cíviques, culturals i de tot l'àmbit educatiu que, arran de les sentències del Tribunal Suprem espanyol que qüestionen el paper del català com a llengua vehicular de l'ensenyament a Catalunya, s'han organitzat per refermar el suport a l'escola catalana i al model de cohesió social que aquesta representa.

Somescola.cat neix amb l'objectiu de coordinar totes aquelles persones, entitats i institucions que es comprometen a actuar de manera activa en suport d'una escola catalana en llengua i en continguts, que no separi els infants i joves per la seva llengua d'origen i que ajudi a construir una societat més cohesionada, democràtica i lliure.

 

Bloc del Pla d'Urgell

Aquest bloc que us presentem és el resultat de la revisió i actualització dels recursos educatius corresponents al Pla d'Urgell vers el patrimoni natural, històric, artístic, social, cultural, etc., que es va desenvolupar al voltant del material elaborat amb motiu de l'exposició realitzada conjuntament pels Serveis Territorials a Lleida i els Centres de Recursos Pedagògics i què, sota el nom de "Recursos Educatius de les Terres de Lleida", s'ha passejat durant aquests darrers anys pels centres de la nostra demarcació.

Amb la voluntat què aquest ventall de recursos educatius de la nostra comarca pugui esdevenir un material molt més abastable per al professorat i per l'alumnat, publiquem aquest bloc, per tal que sigui una eina viva que rebi i aporti continguts constants de i per a tota la comunitat educativa.

Per això, us animem a participar en aquest espai en el que podeu aportar aquelles informacions, materials, coneixements,... que considereu d'importància per a la comunitat educativa.


 

Vídeo sobre les biblioteques públiques i la seva relació amb les escoles.

Idiomes: Català Castellà

Data: Gener 2009 / Durada: 00:20:02

Tipus de contingut: Docència i recerca / Format de Producció: Reportatges / Branca de coneixement: Ciències Socials i Jurídiques / Categoria: Educació i pedagogia

Sinopsi: Les biblioteques són centres oberts a tothom les quals porten l'accés a la cultura i la seva difusió. Són, alhora, punts d'informació de la comunitat, fomenten els hàbits lectors de la gent, i són punts de formació de les persones al llarg de la seva vida.

 

Enllaç per accedir-hi. 

 

 

educArt

educArt es tracta de visites comentades a les col·leccions del MNAC i les seves exposicions temporals, de tallers de creació, activitats educatives, programes de formació permanent del professorat, ...

És sobretot interessant en educArt els 28 itineraris escolars que es poden recórrer de manera virtual gràcies a les possibilitats que ofereixen les col·leccions on-line, una eina de consulta i informació sobre els fons d'art del Museu, que es pot consultar via el web del MNAC o directament des de http://art.mnac.cat. També trobareu els itineraris i material educatiu per les escoles a la pàgina dels programes educatius del MNAC.

 

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 2 de 3

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges