SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

I Jornada de Biblioteques Escolars de les comarques de Lleida

El dissabte dia 17 d'octubre se celebra la I Jornada de Biblioteques Escolars de les comarques de Lleida, a l'edifici transfronterer del campus de Cappont de la UdL a Lleida.

Podeu fer la inscripció en el següent enllaç: http://phobos.xtec.cat/tic-lle/biblio/tallers/inscripcio

Podeu també descarregar-vos la llista de tallers que es realitzaran i el cartell de la jornada, o accedir al bloc del projecte comú de lectura al voltant d'El petit príncep, o a la web de la jornada a http://phobos.xtec.cat/tic-lle/biblio, on hi ha més informació.

 

Conferència inaugural

El Servei Educatiu del Pla d'Urgell ha celebrat la conferència inaugural del curs formatiu 2009-2010, el dia 24 de setembre a les 18:00 hores, a l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell. El seu títol fou Els valors dels joves d'avui. Quin alumnat tenim a les nostres aules? Característiques, motivacions i necessitats. El ponent, el Dr. Lluís Sáez i Giol, professor d'ESADE, ens n'ha deixat una presentació en PowerPoint.

Us deixem el cartell informatiu de la conferència i un petit resum i presentació.

 

 

5a   Trobada de bones pràctiques educatives al Pla d’Urgell

Com a cloenda del curs acadèmic i de formació el proper dia 26 de juny de 2009 us esperem a la trobada que tindrà lloc a la sala d’actes de l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell a les 11 hores del matí. 

  Aquesta jornada pretén continuar la divulgació d’experiències reeixides i de bones pràctiques dels centres de la nostra comarca i, alhora, compartir una bona estona amb tots i totes vosaltres abans de finalitzar aquest curs escolar 2008-2009.

Us esperem!!
Llegiu-ne més...
 

III Jornada d'Innovació Educativa de les Terres de Lleida

Al voltant de 300 docents de les terres de ponent van assistir el passat dissabte 23 de maig a la III Jornada d'Innovació Educativa de les Terres de Lleida que aquest any es va celebrar al Teatre  l'Amistat de Mollerussa. Es van realitzar 40 exposicions orals dividides en nivells educatius i àrees curriculars i on el professorat de les diverses comarques van poder explicar bones pràctiques i innovacions educatives que realitzen amb l'alumnat dels seus centres. També es va poder veure una exposició de 114 pòsters realitzats pels distints Serveis Educatius de les Terres de Lleida on es recollien experiències educatives realitzades en els centres. En el mateix espai es trobava una exposició de recursos didàctics i de treballs  educatius que es realizen en el territori.

Llegiu-ne més...
 

III Jornada d'Innovació a les Terres de Lleida

El dia 23 de maig de 2009 se celebren la III Jornades d'Innovació a les Terres de Lleida. Aquest any es durà a terme al Teatre l'Amistat de Mollerussa i trobareu tota la informació sobre inscripció, horaris, conferències, aportacions, etc. a la pàgina web pròpia: http://phobos.xtec.cat/se-pladurgell/jornades.

Podeu anar directament a la inscripció clicant en l'enllaç o en la imatge.

 


Pàgina 7 de 7

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges