SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Conferència inaugural del curs formatiu 2010-2011

 

El Servei Educatiu del Pla d'Urgell us convida a la conferència inaugural del curs formatiu 2010-2011, el dijous 5 d'octubre a les 18:00 hores, a l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell. Anirà a càrrec del Dr. Joaquim Prats Cuevas, president de l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya. El seu títol és Sobrevivint a les avaluacions. El contingut tractarà sobre els sentit i la finalitat de les avaluacions, de la seva utilitat i l'impacte que poden tenir en el sistema educatiu. 

 Us deixem també un enllaç a la pàgina personal del conferenciant. 

Joaquim Prats Cuevas és doctor en Història Moderna; Catedràtic de la Universitat de Barcelona, especialitzat en la Didàctica de la Història, en l'estudi dels sistemes educatius i en la història de les universitats.  

 

Cicle de conferències

El proper dijous 3 de juny a les 17:30 hores tindrà lloc a l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell la segona conferència del Cicle de conferències programat des del Centre de Recursos Pedagògics. Serà a càrrec de Joan Domènech, director de l'escola Joan Gelabert de Barcelona, i du com a títol Retornar el temps als infants, als mestres, a l'educació...; elogi a l'educació lenta. Agrairíem, si és la vostra intenció assistir-hi, que ho confirméssiu al CRP abans del 28 de maig.

 

6a Trobada de Bones Pràctiques Educatives al Pla d'Urgell

Com a cloenda del curs acadèmic i de formació, el dia 29 de juny de 2010 es va realitzar la trobada a la sala d'actes de l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell.

Aquesta jornada ha pretés continuar la divulgació d'experiències reeixides i de bones pràctiques dels centres de la nostra comarca i, alhora, compartir una bona estona amb tots i totes vosaltres a l'hora de finalitzar el passat curs escolar.

Programa de la Trobada

Cartell 

Llegiu-ne més...
 

Presentació projectes europeus

Us convidem a assistir a la presentació de projectes europeus, on es parlarà de la convocatòria 2010 del Programa d'aprenentatge permanent de la Unió Europea. Serà el dia 13 de gener, a les 17:30, al CRP del Pla d'Urgell.

El Programa d’Aprenentatge Permanent (PAP) de la Unió Europea organitza accions internacionals de formació al llarg de la vida per a l’alumnat, el professorat i els centres educatius europeus. Catalunya hi participa amb autonomia educativa, en coordinació amb les altres Comunitats Autònomes de l’Estat i l’Organisme Autònom de Programes Educatius Europeus.

En teniu la convocatòria al DOCG. Cliqueu l'enllaç. Confirmeu assistència.

Llegiu-ne més...
 

I Jornada de Biblioteques Escolars de les comarques de Lleida

El dissabte dia 17 d'octubre se celebra la I Jornada de Biblioteques Escolars de les comarques de Lleida, a l'edifici transfronterer del campus de Cappont de la UdL a Lleida.

Podeu fer la inscripció en el següent enllaç: http://phobos.xtec.cat/tic-lle/biblio/tallers/inscripcio

Podeu també descarregar-vos la llista de tallers que es realitzaran i el cartell de la jornada, o accedir al bloc del projecte comú de lectura al voltant d'El petit príncep, o a la web de la jornada a http://phobos.xtec.cat/tic-lle/biblio, on hi ha més informació.

 


Pàgina 6 de 7

Notícies d'interès

1 2 3 4 5