SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Saló de l'Ensenyament 2012

El Saló de l'Ensenyament, una de les grans cites de l'àmbit educatiu a Catalunya, tindrà lloc del 21 al 25 de març de 2012 al Palau 2 del recinte firal de Montjuïc. El professorat podeu sol·licitar l'entrada gratuïta clicant aquí.

 

Impuls de la lectura: cicle de conferències 

En el marc del pla d'Impuls de la Lectura, s'ha organitzat un cicle de 5 conferències, adreçades a tots els docents amb la finalitat de compartir temes específics de lectura que afavoreixin la millora de les competències professionals en els tres eixos d’ensenyament i aprenentatge: saber llegir, llegir per aprendre i el gust per llegir. Totes les xerrades es faran a la EOI (c/ Corregidor Escofet, núm 53) de Lleida, a les 6 de la tarda, segons el calendari que es detalla tot seguit:

 ·     dijous 1 març: L'entrada al gust per llegir (Nathalie Pons)

·    dimecres 28 març: El desenvolupament de l’hàbit lector (Jaume Centelles)

·    dijous 12 d’abril: Llegir en parella (GRAI de la UAB)

·    dijous 19 d’abril: La lectura en veu alta (Berta Giraut)

·    dimecres 25 d’abril: Com fer els fills lectors (Joan Portell)

 Per realitzar la inscripció de la conferència cliqueu al títol de la mateixa

 

Conferència inaugural curs formatiu 2011-2012

El Servei Educatiu us convida a la conferència inaugural del curs formatiu 2011-2012 del Pla d'Urgell, el dijous 3 de novembre a les 17.30 hores, a l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell. Anirà a càrrec de l'expert en coaching i planificació estratègica, José Manuel Toledano. El seu títol és El projecte de centre: garantia i passaport a l'èxit. Cliqueu sobre el cartell per descarregar la imatge. Confirmeu l'assistència al CRP.

 

7a Trobada de Bones Pràctiques Educatives al Pla d'Urgell

El passat dia 28 de juny a l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell de Mollerussa, es va realitzar, un curs més, la 7a Trobada de Bones Pràctiques Educatives al Pla d'Urgell. A continuació teniu la llista de les experiències presentades, enllaçades a la seva fitxa, on a més hi trobareu els materials que han deixat els seus autors. També deixem la presentació que el Dr. Daniel Cassany ens va cedir de la conferència La innovació docent: qui, què, com, quan, per què?

Llegiu-ne més...
 

Cicle de conferències: avaluació i competències

El dijous 28 d'abril a les 18.00 hores va tenir lloc a l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell la segona conferència del Cicle de conferències: avaluació i competències, programat des del Centre de Recursos Pedagògics. Fou a càrrec de Carles Monereo, doctor en psicologia per la UAB, amb el títol Ser docent competent (en el segle XXI)

Podeu conèixer una mica més al Dr. Carles Monereo a la seva pàgina web. Ens deixa, també, una aproximació a allò que fou la conferència i una petita bibliografia, que trobareu en aquest enllaç.

Ens ha fet arribar també el pdf utilitzat en la xerrada.

El Dr. Carles Monereo també ens recomana els següents articles:  

 


Pàgina 5 de 7

Notícies d'interès

1 2 3 4 5