SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Conferència: Conflicte i emoció

Ens plau fer-vos arribar informació sobre la conferència que s'ha programat en motiu del XXV aniversari del CRP de la Segarra. La celebració de l'esdeveniment és sòbria, d'acord amb els temps, però creiem que professionalment pot resultar enriquidora.

La conferència anirà a càrrec de la Sra. Anna Carpena, especialista en temes d'educació emocional i autora de diverses publicacions sobre la matèria, qui parlarà sobre el tema "Conflicte i emoció". Serà el dijous 3 de maig, a les 17.30 h, a la Sala Francesc Buireu (C/ Manel Ibarra, s/n) de Cervera.

Podeu descarregar-vos el cartell de la conferència clicant en aquest enllaç

 

 

Saló de l'Ensenyament 2012

El Saló de l'Ensenyament, una de les grans cites de l'àmbit educatiu a Catalunya, tindrà lloc del 21 al 25 de març de 2012 al Palau 2 del recinte firal de Montjuïc. El professorat podeu sol·licitar l'entrada gratuïta clicant aquí.

 

Impuls de la lectura: cicle de conferències 

En el marc del pla d'Impuls de la Lectura, s'ha organitzat un cicle de 5 conferències, adreçades a tots els docents amb la finalitat de compartir temes específics de lectura que afavoreixin la millora de les competències professionals en els tres eixos d’ensenyament i aprenentatge: saber llegir, llegir per aprendre i el gust per llegir. Totes les xerrades es faran a la EOI (c/ Corregidor Escofet, núm 53) de Lleida, a les 6 de la tarda, segons el calendari que es detalla tot seguit:

 ·     dijous 1 març: L'entrada al gust per llegir (Nathalie Pons)

·    dimecres 28 març: El desenvolupament de l’hàbit lector (Jaume Centelles)

·    dijous 12 d’abril: Llegir en parella (GRAI de la UAB)

·    dijous 19 d’abril: La lectura en veu alta (Berta Giraut)

·    dimecres 25 d’abril: Com fer els fills lectors (Joan Portell)

 Per realitzar la inscripció de la conferència cliqueu al títol de la mateixa

 

Conferència inaugural curs formatiu 2011-2012

El Servei Educatiu us convida a la conferència inaugural del curs formatiu 2011-2012 del Pla d'Urgell, el dijous 3 de novembre a les 17.30 hores, a l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell. Anirà a càrrec de l'expert en coaching i planificació estratègica, José Manuel Toledano. El seu títol és El projecte de centre: garantia i passaport a l'èxit. Cliqueu sobre el cartell per descarregar la imatge. Confirmeu l'assistència al CRP.

 

7a Trobada de Bones Pràctiques Educatives al Pla d'Urgell

El passat dia 28 de juny a l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell de Mollerussa, es va realitzar, un curs més, la 7a Trobada de Bones Pràctiques Educatives al Pla d'Urgell. A continuació teniu la llista de les experiències presentades, enllaçades a la seva fitxa, on a més hi trobareu els materials que han deixat els seus autors. També deixem la presentació que el Dr. Daniel Cassany ens va cedir de la conferència La innovació docent: qui, què, com, quan, per què?

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 5 de 7

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges