SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Jornada d'EMPRENEDORIA a Catalunya

El proper dia 1 de març de 2013 tindrà lloc a Cervera la primera Jornada d’Emprenedoria a Catalunya, que s’inclou dins el projecte “Catalunya, escola d’emprenedors”. Es desenvoluparà a les instal·lacions de la Universitat, a la seu Paranimf (Pça Universitat, 1). La inscripció de docents es pot fer fins al dia 28 de febrer. Podeu veure el programa complet previst. Trobareu tota la informació al bloc del SE de la Segarra.

 

Jornada Salvador Espriu

El 26 d’abril proper, de 9 a 18 hores, el Departament d’Ensenyament i la Institució de les Lletres Catalanes, amb la col·laboració del Centre Documentació i Estudi Salvador Espriu de l’Ajuntament d’Arenys de Mar, organitzaran la Jornada Salvador Espriu. Es tracta d’una jornada oberta al professorat (especialment, però no exclusivament, de llengua catalana i literatura) que vulgui participar-hi amb alguna activitat o experiència ja realitzada o que es prepari per a l’ocasió. La Jornada es farà al Teatre Principal d’Arenys de Mar (carrer de l'Església 45-47).

Per a inscriure’s com a assistent a la jornada, s’obre un període d’inscripció del 15 de gener fins al 19 d’abril de 2013 a la pàgina: http://www.xtec.cat/web/projectes/lectura/activitatsliteraries/salvadorespriu

 

Conferència  inaugural curs formatiu 2012-2013

El passat 25 d'octubre a la sala d'actes 'Espai Cultural dels Canals d'Urgell de Mollerussa, la Sra. M. Carme Saumell  Mir realitzà la conferència " El projecte Escolta'm: tutoria, comunicació, resiliència i vinculació a l'aula" que va servir per a la inauguració del curs formatiu del Servei Educatiu del Pla d'Urgell 2012-2013.

El projecte Escolta'm es justifica des de la convicció que “els nostres alumnes necessiten sentir-se segurs, i treballar en un marc de confiança i responsabilitat mútua. Que, aquestes condicions són òptimes per gaudir de l’aprenentatge, pel que fa els alumnes i impartir bones classes per part dels docents.

Llegiu-ne més...
 

8a Trobada de Bones Pràctiques Educatives al Pla d'Urgell

El proper dia 28 de juny al Centre Cultural de Mollerussa, es durà a terme, un curs més, la 8a Trobada de Bones Pràctiques Educatives al Pla d'Urgell. Serà a partir de les 9.15 hores i fins a les 14.00 hores, i durant tot el matí parlarem i compartirem idees sobre L'escola que volem: reptes del segle XXI.
La inscripció a la trobada es podrà fer entre els dies 4 i el 27 de juny. Us en facilitem l'adreça en aquest enllaç.
Aquest any s'ha revisat el format de la trobada, amb la intenció que la presentació i l'intercanvi es faci d'una forma més àgil i directa entre els assistents i el professorat que presenta les seves experiències. Així, després de la inauguració de la trobada, hi haurà la projecció d'un audiovisual on, des de diferents punts de vista organitzatius o educatius, es mostraran unes pinzellades d'allò que podreu trobar en la posterior Mostra d'experiències dels centres educatius de la comarca. En aquesta mostra podreu conversar directament amb el professorat que ha volgut compartir la seva bona feina durant aquesta jornada. Finalment, tancarà el matí la taula rodona-debat on els convidats ens parlaràn sobre el tema del qual versa el títol de la trobada. Podeu trobar totes les informacions detallades en el tríptic que us presentem en aquest enllaç.
 
 

Conferència del Pla de Formació de Zona

Us enllacem la presentació en format pdf de la conferència "Possibilitats i reptes dels centre educatius com a organitzacions del segle XXI" realitzada el dimarts 29 de maig a l' Espai Cultural dels Canals d'Urgell de Mollerussa a càrrec del Dr. Joaquín Gairín Sallán.

 


Pàgina 4 de 7

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges