SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font


Les tècniques de la dinàmica de grups en la gestió d'aula

 

El 24 de febrer i el 10 de març de 2011 es realitzarà el taller Les tècniques de la dinàmica de grups en la gestió d'aula, al CRP del Pla d'Urgell de 17:15 a 20:15, on l'expert en programació neurolingüística Albert Serrat treballarà com les tècniques de dinàmica de grup ens poden ajudar en temes importants com la cohesió social, la resolució de conflictes, la millora de l'autoestima, la col·laboració i l'aprenentatge cooperatiu. En aquestes dues sessions practicarem, reflexionarem i planificarem diverses tècniques de fàcil aplicació a les nostres classes. 

 

 

Entrevista a Albert Serrat sobre les dinàmiques de grup a la tutoria, a edu21.cat.

 

Els projectes interdisciplinars: què, com, quan?

El dimecres 15 de desembre de 2010 es va realitzar la primera sessió del taller didàctic Els projectes interdisciplinars: què com, quan?, a càrrec de Fanny Majó Masferrer, mestra de l'escola Pràctiques II de Lleida. La formadora va mostrar durant el taller una presentació, que podeu descarregar clicant aquí, i un vídeo, que aquí us deixem.
 
 
 
En la segona sessió ens va deixar una altra presentació, que podeu descarregar clicant aquí
 

Visions contemporànies del cos humà

El proper dijous 16 de desembre de 2010 es realitzarà el taller d'actualització aula de plàstica Visions contemporànies del cos humà, a càrrec de Glòria Llompart Mallorquès, professora de l'institut de Tremp. Aquesta activitat del Pla de Formació Permanent del Professora del Pla d'Urgell es durà a terme a les 18:00 al Centre de Recursos Pedagògics. És necessari l'ordinador portàtil durant el taller. Es prega confirmació d'assistència al CRP.

 

 

Visions contemporànies del cos humà

El dijous 16 de desembre de 2010 es realitzà el taller d'actualització aula de plàstica Visions contemporànies del cos humà, a càrrec de Glòria Llompart Mallorqués, professora de l'institut de Tremp. Ens va deixar els materials utilitzats, tant les presentacions, que podeu descarregar clicant aquí, com uns temes fotocopiats, que podeu demanar al CRP del Pla d'Urgell.

 

 

Treballant amb la PDI a l'aula

Degut a la gran demanda per participar al el taller d'actualització TAC Treballant amb la PDI a l'aula, a càrrec de Jesús Pubill Gorgues, professor de l'institut Manel de Montsuar de Lleida, finalment s'ha hagut de desdoblar i fer-ne dos torns. Així, el primer torn assistirà el dia 27 de gener i el segon torn el dia 3 de febrer. El dia que se us ha assignat se us comunicarà telefònicament. Aquesta activitat del Pla de Formació Permanent del Professora del Pla d'Urgell es durà a terme a les 17:30 a l'institut Terres de Ponent de Mollerussa. És necessari l'ordinador portàtil durant el taller. Es prega confirmació d'assistència al CRP.
 
En la sessió del dia 27 de gener els Jesús ens ha deixat una adreça on hi ha els materials que ha treballat i treballarà també el dia 3 de febrer. Els trobareu a la ruta Espais de formació>Curs Contenidors Digitals i Eines de presentació. Heu de clicar a Entra com a visitant. És una pàgina amb molts recursos i a més molt interessants. Recomanem que la visiteu i utilitzeu.
 


Pàgina 2 de 3

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges