SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font


Risoteràpia educativa

Els propers dies 31 de gener, 7 de febrer i 14 de febrer es realitzarà el Taller pràctic d'humor terapèutic amb el títol Risoteràpia educativa. El conduirà Jordi Baiget Piqué, educador social, mediador familiar i clown. L'horari serà de 17:30 a 19:30 i el lloc l'Arxiu Comarcal del Pla d'Urgell. Agrairem que confirmeu la vostra assistència al CRP del Pla d'Urgell.

Mitjançant l'aplicació pràctica de tècniques i dinàmiques del món del clown, de la teràpia del riure, d'expressió corporal, amb exercicis d'autoconfiança i d'autoestima, de desestrès, etc. podrem aconseguir redescobrir i potenciar habilitats fins ara adormides, per facilitar, així, el nostre benestar i entorn. Més informació a www.losomriure.com.

 

La lectura en veu alta

Els dies 20 de gener, 3 de febrer i 10 de febrer es realitzarà el taller de dinamització i animació lectora La lectura en veu alta, a càrrec de la companyia Cos de Lletra (http://cosdelletra.blogspot.com). Aquesta activitat es durà a terme de 17:30 a 19:30 a l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell. Es prega confirmació d'assistència al CRP.
 

El magnetisme a l'aula

El Sr. Anicet Cosialls ens ha fet arribar aquest dossier sobre magnetisme, elaborat per Lorenzo Ramirez. També us deixem un parell de vídeos amb experiències amb les quals ens va sorprendre el dia 18 de novembre  en el taller El magnetisme a l'aula, al Centre de Recursos Pedagògics del Pla d'Urgell, en el marc del PFZ del Pla d'Urgell.

 

Llegiu-ne més...
 

Estratègies per a contar contes

El dia 22 de gener es va iniciar el taller de dinamització i animació lectora Estratègies per a contar contes . En ell Pep Tort va fer-nos unes quantes recomanacions que aquí us deixem.

  • Pàgina personal de Pep Tort, amb molt de material per descarregar.
  • Radioinfantil.es. Web on trobareu diversos recursos relacionats amb la radio feta per nens i nenes.
  • Vídeo emès al programa Redes el passat 13 de desembre que estava dedicat al futur de l'educació.
 

PAINT.NET

Aquí trobareu tota la documentació del taller sobre el programa d'edició d'imatges gratuït  Paint.NET, que es va realitzar al CRP del Pla d'Urgell el 26 de març de 2009. Hi ha manuals, tutorials, l'arxiu d'instal·lació, les imatges que s'utilitzen als tutorials, plugins amb l'explicació de com instal·lar-los i una petita referència de diferents webs on trobar més informació.

 

 


Pàgina 3 de 3

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges