SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font


Apadrinem el nostre patrimoni 2014-2015. El Pla d'Urgell

El Departament d'Ensenyament va iniciar el programa "Apadrinem el nostre patrimoni" el passat curs 2013-2014 amb la finalitat de fomentar el coneixement dels elements patrimonials de l'entorn amb una actitud participativa de la comunitat escolar. El projecte es basa en la idea de l’apadrinament d’un element patrimonial per part del centre educatiu, que comporta donar-li valor i aprofundir en el seu coneixement des del punt de vista històric, artístic, cultural o científic i, alhora, fer que aquest coneixement sigui socialment rellevant, és a dir, arribi a la mateixa comunitat i a l’entorn de l’escola.

Llegiu-ne més...
 

Taller TAC: Utilització del moodle com a eina d'aula

Els tallers d'actualització metodològica i didàctica de caire interdisciplinar amb l'ús de les TAC a l'aula, tenen com a objectiu la millora en l'eficàcia de la pràctica docent i l'augment de la competència digital del professorat de la zona. En aquesta ocasió el  taller pretén apropar la utilització del moodle com una eina eficaç per realitzar activitats a l'aula. Anirà a càrrec del professor Jordi Puigvert i es realitzarà el proper 19 de febrer a les 17.30 h. al CRP del Pla d'Urgell.

 

Recursos i eines informàtiques útils per a la formació de l'alumnat en seguretat i riscos

Taller organitzat conjuntament pel Departament d'Empresa i Ocupació i el Departament d'Ensenyament, adreçat a professorat de primària i secundària per tal de facilitar la seva  tasca formativa en la formació de l'alumnat en seguretat i riscos. Aquesta activitat es realitzarà el proper dia 7 de febrer al CRP del Pla d'Urgell de les 16.45 h a les 19.45 h.

La inscripció de l'activitat és oberta del 22 de gener al 7 de febrer de 2013.

Per realitzar la inscripció i disposar de més informació cliqueu aquí

 

Jardins per la pau

Jardins per la Pau és un projecte conjunt de la Coordinadora d'ONG Solidàries de les comarques gironines i l'Alt Maresme i de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida. Amb l'objectiu de promoure l'Educació per la Pau als centres educatius de forma transversal durant tot el curs escolar i també apropar una activitat pensada per a realitzar-la als volts el Dia Escolar per a la No Violència, el 30 de gener, us proposem un taller el proper dia 18 de gener a les 17.30, al CRP del Pla d'Urgell.

Jardins per la pau, taller d'Educació per la Pau i Creativitat Artística, que realitzarà Marta Marquès, tècnica de Sensibilització i Educació pel Desenvolupament, adreçada als equips docents per dotar-los d'eines i reflexions que puguin utilitzar-se al llarg del curs escolar i en el projecte de centre. Trobareu tota la informació al bloc http://jardinsperlapau.wordpress.com/.

Confirmeu la vostra assistència al CRP del Pla d'Urgell, al telèfon 973 60 48 99. 

 

X Trobada de Corals

El Departament d'Ensenyament convoca la X Trobada de Corals amb l'objectiu de difondre la pràctica i la creació musical de les alumnes i els alumnes de l'Educació Infantil i Primària, reconèixer la gran labor musical i educativa que realitza el professorat i distingir el treball que els centres docents duen a terme en aquest camp. Aquesta trobada serà el dia 14 d'abril de 2012 al teatre l'Amistat de Mollerussa. Podeu trobar tota la informació i com participar-hi en aquest enllaç.

 


Pàgina 1 de 3

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges