SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Catàlegs

DENIP 2010. Educar per la pau

Grup de treball Interculturalitat a les aules: Educació per la Pau i la Ciutadania

Un curs més us volem recordar que centres escolars de tot el món celebren cada 30 de gener coincidint amb l'aniversari de la mort de Gandhi, el DENIP (Dia Escolar de la Noviolència i la Pau). Enguany farà 60 anys que el van assassinar, i ens recorda que la pau també s’aprèn.

Aquesta celebració és practicada en escoles de tot el món i hi estan convidats a participar els centres educatius, els educadors, educadores i educands de tots els nivells i de tots els països.

Llegiu-ne més...
 

Materials per treballar les emocions

Com cada trimestre us proposem un seguit de materials per treballar diferents temes. En aquest cas us en deixem per treballar les emocions. Podeu passar pel CRP del Pla d'Urgell on els trobareu exposats, i també podeu descarregar-vos el llistat en aquest document pdf.

 

Educar per la Pau

Grup de treball Interculturalitat a les aules: Educació per la Pau i la Ciutadania

El proper dia 30 de gener es commemora el DENIP -Dia Escolar de la No violència i la Pau-. El Grup del Treball "Interculturalitat a les aules. Educació per la Pau i la Ciutadania" que s'ha format aquest curs escolar en el marc del PFZ del Servei Educatiu del Pla d'Urgell, ha realitzat un recull de materials i recursos per a ser utilitzats en el moment de treballar l'Educació per la Pau en aquesta data o bé en qualsevol altra que es consideri adient. Afegim document en pdf on podeu trobar contes, trencaclosques, cançons, articles, etc.

El dimecres 28 de gener el diari La Manyana va publicar l'article Dia escolar de la No Violència i la Pau, elaborat pel grup de treball.

 

XXV Saló del llibre infantil i juvenil

En aquest document pdf teniu informació i enllaços sobre els autors que aquest any ens visiten al 25è Saló del Llibre Infantil i Juvenil, del 27 d'abril al 10 de maig de 2009.

 

La natura a l'aula 

Recull de recursos disponibles al CRP del Pla d'Urgell i on-line per treballar la natura amb els nens. Conté llibres, audiovisual, cd-roms i pàgines web. Podeu venir a conèixer-los i/o fer-ne la reserva pel seu ús. Mireu el llistat clicant l'enllaç.

 


Pàgina 2 de 4

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges