SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Municipi lector

La lectura en veu alta

Els dies 20 de gener, 3 de febrer i 10 de febrer es realitzarà el taller de dinamització i animació lectora La lectura en veu alta, a càrrec de la companyia Cos de Lletra (http://cosdelletra.blogspot.com). Aquesta activitat es durà a terme de 17:30 a 19:30 a l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell. Es prega confirmació d'assistència al CRP.
 

Bibliografia recomanada Mollerussa Municipi Lector

Un cop més us facilitem la bibliografia amb llibres recomanats per edats que es realitza dins del programa Mollerussa Municipi Lector.

Pensem que pot ser un bon recurs educatiu per aquest estiu a difondre des dels centres escolars tant pel professorat com per l'alumnat i les famílies.

 

Estratègies per a contar contes

El dia 22 de gener es va iniciar el taller de dinamització i animació lectora Estratègies per a contar contes . En ell Pep Tort va fer-nos unes quantes recomanacions que aquí us deixem.

  • Pàgina personal de Pep Tort, amb molt de material per descarregar.
  • Radioinfantil.es. Web on trobareu diversos recursos relacionats amb la radio feta per nens i nenes.
  • Vídeo emès al programa Redes el passat 13 de desembre que estava dedicat al futur de l'educació.
 

El primer any de Mollerussa Municipi Lector 

Aquí podeu trobar les activitats iniciades i desenvolupades durant el curs 2008-2009. Cliqueu l'enllaç.

 

Bibliografia  Recomanada

Una de les activitats previstes dins del programa Mollerussa Municipi Lector és la de facilitar bibliografia amb llibres recomanats per edats per donar a conèixer, a les famílies i a l'alumnat, els llibres més llegits. Donat que pot ser un bon recurs educatiu a tenir en compte en els centres escolars , us volem facilitar la bibliografia recomanada per aquest estiu 2009 i que va des de propostes per als  més petits fins a llibres per a noies i nois de més de 15 anys. Bibliografia estiu 2009 

 


Pàgina 2 de 3

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges