SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Municipi lector

Bibliografia per les festes de Nadal

Una de les activitats previstes dins del programa Mollerussa Municipi Lector és la de facilitar bibliografia amb llibres recomanats per edats per donar a conèixer, a les famílies i a l'alumnat, els llibres més llegits. Donat que pot ser un bon recurs educatiu a tenir en compte en els centres escolars , us volem facilitar la bibliografia recomanada per aquestes festes de Nadal de l'any 2009 i que va des de propostes per als  més petits fins a llibres per a noies i nois de més de 15 anys. Bibliografia nadal 2009 

 

Taller de poesia

Els dies 10, 17 i 24 de febrer es durà a terme un Taller de Poesia a càrrec de Ricard Bonmatí, adreçat a tot el professorat de la zona i basat en els seus propis poemes i en la  selecció de poemes de diversos autors que podem trobar en la seva última publicació Poesia a l'escola. Com fer grans lectors i recitadors. Serà a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila, a Mollerussa, de 17:30 a 19:30. Podeu confirmar la vostra assistència al CRP del Pla d'Urgell, al telèfon 973 60 48 99 o bé al correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

Llegiu-ne més...
 

Llibres per petits lectors

Una de les activitats previstes dins el Municipi Lector és la presentació d'una bibliografia amb llibres recomanats per edats per donar a conèixer tant als pares com als nens els llibres més llegits. La revista Mollerussa Ciutat en publicarà dues cada any: una a les vigílies de Nadal i una altra a les acaballes del curs. Aquesta bibliografia també es difondrà a través dels Mupis que hi ha distribuïts per Mollerussa i cada quinze dies es renovaran amb recomanacions diferents. La primera, per petits lectors, la trobareu aquí.

 

Mollerussa Municipi Lector

Mollerussa, Municipi Lector

El Centre Cultural de Mollerussa va acollir la signatura del conveni del programa de motivació a la lectura Mollerussa Municipi Lector. El projecte consta de vint-i-una activitats que es desenvoluparan durant els cinc anys que es preveu la implantació del programa que s'inicia enguany per a nens i nenes d'educació primària i que s'anirà ampliant a secundària i infantil progressivament.

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 3 de 3

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges