SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Dinàmica educativa comarcal

Descobrim el Pla d'Urgell: Bellvís i Linyola

 

El passat 22 de novembre de 2008 es va realitzar la sortida guiada “Descobrim el Pla d’Urgell” a Bellvís i Linyola,  adreçada a tot el professorat de la comarca i que pretén acostar el coneixement d’elements del patrimoni cultural, social i històric de diferents indrets i localitats de la comarca. Aquesta activitat forma part de les activitats de dinàmica educativa comarcal que organitza el Consell Comarcal del Pla d’Urgell amb el suport i la col·laboració del Servei Educatiu del Pla d’Urgell.

Llegiu-ne més...
 

El científic a l’abast

Els microorganismes i l’evolució de la vida

Dr. Enric Herrero

Al voltant de 190 alumnes de 4t d’ESO i Batxillerat de l’IES Terres de Ponent, l’IES La Serra i el CC La Salle  van participar el passat 19 de novembre en la jornada “El científic a l’abast” que consisteix en la realització de 100 xerrades simultànies a tot Catalunya i que organitzades en l’àmbit de cada Servei Educatiu ens acosta a la tasca diària que realitzen, tant des de la vessant científica com humana, aquelles persones dedicades a la investigació.

Llegiu-ne més...
 

Programa d'Activitats. Curs 2008-2009

En aquest programa podeu trobar totes aquelles activitats de Dinàmica Educativa Comarcal que volen ser una aposta per incrementar els coneixements de la nostra terra però també per introduir matèries que ens portin a desvetllar altres cultures i altres indrets. Un dels objectius prioritaris d'aquestes activitats es aconseguir l'increment en la participació dels escolars i, en conseqüència, del professorat i dels centres educatius del Pla d'Urgell.

Programa

 


Pàgina 19 de 19

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges