SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Dinàmica educativa comarcal

XI Gimcana Lingüística del Pla d'Urgell 2017

El 29 de març a les 11.30 h del matí, se celebrarà al Teatre l'Amistat de Mollerussa la final de la XI Gimcana Lingüística del Pla d'Urgell, on hi participa alumnat de segon d'ESO dels centres de secundària i del Centre de Formació d'Adults. Aquesta activitat lúdica i didàctica té com a objectiu fomentar el treball col·laboratiu i potenciar el sentiment de pertinença al Pla d'Urgell, així com apropar la riquesa del patrimoni lingüístic de la nostra comarca a aquest alumnat.

L'activitat està emmarcada en la 20a edició de Dinàmica Educativa Comarcal del Pla d'Urgell 2016-2017 i s'organitza conjuntament amb el Consorci per a la Normalització Lingüística, el Consell Comarcal del Pla d'Urgell i el Servei Educatiu del Pla d'Urgell. Paral·lelament, disposem de la col·laboració de l'Ajuntament de Mollerussa, així com d'altres institucions i entitats locals i comarcals que permeten que aquesta final es pugui realitzar cada curs escolar. Us afegim el cartell de l'activitat.

 

Teatre en anglès. FREAKY

L'obra de teatre en anglès Freaky, emmarcada dins les activitats de Dinàmica Educativa Comarcal 2016-2017, s'ha representat per la companyia Blue Mango al Teatre l'Amistat de Mollerussa, amb la participació d'uns 800 alumnes de cicle mitjà de primària, de tots els centres de la comarca del Pla d'Urgell.

Us afegim l'enllaç d'agunes notícies publicades en la premsa comarcal. Territoris.cat Mollerussa TV.


Aquesta obra que s'ha  desenvolupat íntegrament en anglès, aporta mitjançant la comèdia i la música el poder tractar temàtiques com el bullying, la integració  i l'amistat,  i millorar els coneixements d'aquesta llengua a l'aula.  Inclou una proposta didàctica perquè l'alumnat la pugui treballar a l'escola abans de la funció, així com  les cançons de la representació.

 

L'activitat de Lax'n'Rock a les aules , va estar adreçada especialment a l'alumnat de cicle superior de primària, ESO i Batxillerat dels centres educatius del Pla d'Urgell. Aquesta activitat va oferir-los l'oportunitat de conèixer la feina dels músics , des de la creació d'una nova cançó fins als concerts en directe, passant pel treball en grup, l'enregistrament d'un disc en un estudi professional, la fabricació i la promoció. Realitzada el 28 de febrer al Teatre l'Amistat de Mollerussa.

Llegiu-ne més...
 

21a Setmana de la Ciència al Pla d'Urgell

El Departament d'Ensenyament, conjuntament amb la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, promou la 21a Setmana de la Ciència als centres educatius amb l'objectiu fonamental de despertar i potenciar l'interès del jovent envers la ciència i la tecnologia. Aquest 2016 se celebra de l’11 al 20 de novembre, amb múltiples activitats a tot el territori català.

El Centre de Recursos Pedagògics del Pla d'Urgell ha programat dins aquesta  21a Setmana de la Ciència, en el marc de la Dinàmica Educativa Comarcal, el passat dimecres, 16 de novembre, la conferència "La contaminació lumínica o quan la llum esdevé un problema" a càrrec del Dr. Salvador J. Ribas.

Llegiu-ne més...
 

20a edició d'Activitats de Dinàmica Educativa Comarcal 2016-2017

Un curs més, us presentem la 20a edició d'Activitats de Dinàmica Educativa Comarcal 2016-2017, organitzades pel Consell Comarcal del Pla d'Urgell i el Centre de Recursos Pedagògics del Pla d'Urgell, amb la voluntat d'oferir propostes educatives que complementin les activitats curriculars de l'alumnat dels vostres centres. Amb la col·laboració i el suport d'institucions, entitats i empreses de la zona, volem fer camí per esdevenir una veritable comarca educadora on el professorat  del Pla d'Urgell disposi d'indrets d'aprenentatge, per realitzar activitats pedagògiques amb el seu alumnat, dins i fora del recinte escolar.

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 2 de 19

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges