SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Dinàmica educativa comarcal

XIII Premi Comarcal de Treballs de Recerca del Pla d'Urgell

El passat 31 de maig a les 13 hores es va realitzar el lliurament dels premis del XIII Premi de Treballs de Recerca al Pla d'Urgell a la sala d'actes del Consell Comarcal del Pla d'Urgell. Aquesta convocatòria està emmarcada dins les activitats de Dinàmica Educativa del Pla d'Urgell, organitzada conjuntament pel Consell Comarcal i el Servei Educatiu del Pla d'Urgell. Amb la clara voluntat d'estimular i difondre la recerca històrica, cultural, tecnològica, artística, econòmica i científica de la comarca del Pla d'Urgell, us afegim les síntesis dels 7 treballs presentats en aquesta edició corresponent al curs 2012-2013. Felicitem als centres, professorat i alumnat per la seva participació i per la bona feina realitzada!

Llegiu-ne més...
 

VIII Premi d'I·llustració de poesia El Sol del Pla

En el marc de les Activitats de Dinàmica Educativa Comarcal 2012-2013, el Consell Comarcal del Pla d'Urgell i el Servei Educatiu del Pla d'Urgell han convocat per aquest curs el VIII Premi d'Il·lustració de poesia El Sol del Pla.
El lliurament dels premis es farà en un acte públic que tindrà lloc el 13 d’abril de 2013 a la sala d’actes del Consell Comarcal del Pla d’Urgell.

Us afegim l'enllaç  on disposeu de les Bases del VIII Premi d'Il·lustració.

 

 

Dinàmica Educativa Comarcal 2012-2103

 

Deixem al vostre abast la publicació de les activitats de Dinàmica Educativa Comarcal per aquest curs 2012-2013. Hi trobareu tres documents. El primer és el tríptic , imprimible a mida DIN A4 a doble cara, on hi ha la descripció de cada una de les activitats. El segon, la butlleta d'inscripció que cada centre haurà de retornar al CRP omplert i signat. El termini s'acaba el 21 de setembre de 2012.  I finalment trobareu en  el dossier tots els detalls de cada una de les activitats, bases dels diferents concursos, i contactes amb les diverses institucions organitzatives i col·laboradores.

 

XII Premi Comarcal de Treballs de Recerca del Pla d'Urgell

El passat 1 de juny es va realitzar el lliurament dels premis del XII Premi de Treballs de Recerca al Pla d'Urgell. Aquesta convocatòria està emmarcada dins les activitats de Dinàmica Educativa del Pla d'Urgell, organitzada conjuntament pel Consell Comarcal i el Servei Educatiu del Pla d'Urgell.
 
Amb una clara voluntat d'estimular i difondre la recerca històrica, cultural, tecnològica, artística, econòmica i científica de la comarca del Pla d'Urgell us afegim les síntesis dels treballs presentats aquest curs 2011-2012: 
 
"Cydia Pomonella" de Manel Fa Binefa (GUANYADOR)
"Pèrdua d'identitat, l'Alzheimer" de Júlia Gené Rosell
"Els Canals d'Urgell" de Maite Pons Clavé
"La Sindrome de Down"de Marina Santiago Sorribes
"Raül Oliva" de Nil Civit Vallès
"La petita història de Qbic.tv" d'Otger Torres Navarrete i David Florensa Bernaus
"El somni de l'aigua" de Núria Mas Zapater
"La Forestal d'Urgell S.A." d'Ester Solsona Huguet
"Parlant del teu després..." d'Oriol Asens Llanas i Anna Solsona Barrufet
Llegiu-ne més...
 

VIII Premi de Poesia i VII d'il·lustració El Sol del Pla 

El proper dissabte 21 d'abril de 2012 a les 11 hores es realitzarà el lliurament dels premis a la sala d'actes del Consell Comarcal del Pla d'Urgell.

Aquest premi es troba en el marc de les Activitats de Dinàmica Educativa Comarcal, el Consell Comarcal del Pla d'Urgell i el Servei Educatiu del Pla d'Urgell han convocat per aquest curs el VIII Premi de Poesia El Sol del Pla i el VII Premi d'Il·lustració de Poesia.

Volem felicitar i agrair la participació de tots els centres de la comarca i del seu alumnat, que un any més han fet possible l'edició d'aquest premi.

 


Pàgina 10 de 19

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges