SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Dinàmica educativa comarcal

Cantem 2013. Un viatge de somni

El diumenge 5 de maig se celebrarà la quarta edició de l'activitat Cantem, amb l'obra Un viatge de somni, amb el text d'Anna Gumí i la música de Carles Gumí. Serà a les 12.30 h al Teatre l'Amistat de Mollerussa.

Llegiu-ne més...
 

Contes que sonen

En el marc de les Activitats de Dinàmica Educativa Comarcal del Pla d'Urgell 2013, s'ha programat l'espectacle musical Contes que sonen creat, dirigit i interpretat per Marta Albir i Carles Bertrand del grup Toc de Retruc, que d'una manera amena i fresca van alternant la narració, la música i la participació dels infants. Actuació adreçada a l'alumnat d'educació infantil i cicle inicial de primària dels centres educatius del Pla d'Urgell.

Llegiu-ne més...
 

VII Gimcana Lingüística del Pla d'Urgell

El dimarts 9 d'abril, a les 10.30 hores, es va celebrarà al teatre L'Amistat de Mollerussa la  final de la VII Gimcana lingüística del Pla d'Urgell, on van participar alumnat de segon d'ESO de l'Institut Terres de Ponent i del Col·legi La Salle de Mollerussa. Aquesta activitat lúdica i didàctica té per objectiu fomentar el treball col·laboratiu i potenciar el sentiment de pertinença al Pla d'Urgell, i alhora apropar la riquesa del patrimoni lingüístic de la nostra comarca a aquest alumnat. Aquesta activitat està emmarcada en la "Dinàmica Educativa Comarcal del Pla d'Urgell 2012-2013" i organitzada conjuntament pel Consorci per la  Normalització Lingüística, el Consell Comarcal del Pla d'Urgell  i el Servei Educatiu  del Pla d'Urgell.

Llegiu-ne més...
 

Teatre en anglès: Pirate Island

La companyia Blue Mango representarà l'obra de teatre Pirate Island, comedia musical on BB, la infame capitana pirata, viu en una illa deserta des de fa 20 anys. Un dia, dos estranys apareixen i alteren la seva pau. Parlen diferent, mengen diferent, i aviat comencen a tenir problemes de convivència. Però seran capaços de superar les diferències i treballar junts?

Amb un guió meticulosament escrit i adaptat íntegrament en anglès per als alumnes de cicle mitjà. La cita, el 18 de gener al teatre l'Amistat de Mollerussa. Podeu trobar tota la informació respecte a l'obra clicant aquí.

 

Experiments Al·lucinants

El Departament de Ciència i Tecnologia de l'IEI i el SE del Pla d'Urgell col·laboren en la 17a Setmana de la Ciència 2012 amb la realització de tres conferències que sota el títol "Experiments al·lucinants" realitzarà el professor Josep Corominas Viñas. Aquesta activitat  pretén acostar la ciència als joves de manera divertida i alhora rigorosa. Les conferències, adreçades a alumnat de 4t d'ESO i Batxillerat,  es realitzaran durant el matí del proper dia 20 de novembre a l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell de Mollerussa.

 


Pàgina 9 de 19

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges