SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Dinàmica educativa comarcal

Teatre en anglès: "Time Travellers"

La companyia Blue Mango representarà l'obra de teatre Time Travellers, comèdia musical on l' agent Liz treballa pels "Time Travellers", agència de detectius que persegueix criminals. Quan algú roba els seus arxius secrets, la Liz i l'agent Rick són enviats al passat per solucionar el crim. Pel camí ajuden Cristòfol Colom a trobar Amèrica, aprenen sobre els Romans, ajuden a Picasso a recuperar la seva inspiració i fins i tot es troben amb un home de les cavernes.

Amb un guió meticulosament escrit i adaptat íntegrament en anglès per als alumnes de cicle mitjà. La cita, el 4 de març de 2014 al teatre l'Amistat de Mollerussa. Podeu accedir a la guia didàctica i a tota la informació de l'obra clicant aquí.

 

Contes saludables. Teatre per infants 2014

Teatre per infants és una de les activitats programades dins de la Dinàmica Educativa Comarcal del Pla d'Urgell aquest curs 2013-2014, que pretén acostar el teatre a les escoles entre l'alumnat de 3 a 7 anys. Les representacions es realitzaran a partir del 14 de febrer i finalitzaran el 7 de març. En aquesta ocasió Joan Domingo i Ferran López de la companyia Comèdies Arrencacebes explicaran quatre contes curts, als més petits, sobre la importància de la salut, però no solament a l'hora de trobar-se bé físicament sinó que la salut també implica altres coses, com poder gaudir d'una família, d'amics, de feina, de casa, d'aprendre a compartir, de saber estimar...

Us deixem el dossier pedagògic on trobareu activitats per realitzar amb el vostre alumnat.

 

Què són les Ciències biomèdiques? Algunes propostes d'investigació

El Departament d'Ensenyament, conjuntament amb la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, promou la 18a Setmana de la ciència a les escoles amb l'objectiu fonamental de despertar i potenciar l'interès del jovent envers la ciència i la tecnologia. S'ha celebrat del 15 al 24 de novembre de 2013.
El Servei Educatiu del Pla d'Urgell va programar dins aquesta  18a Setmana de la Ciència, en el marc de la Dinàmica Educativa Comarcal, el passat dia 22 de novembre a les 12.45 hores, la conferència "Què són les Ciències Biomèdiques. Algunes propostes d'investigació.", a càrrec del Dr. Manel Portero professor de la Facultat de Medicina de la UdL. Aquesta activitat es va realitzar a l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell (Av. Jaume I, 1) de Mollerussa,  adreçada a l'alumnat de 4t d'ESO dels centres de secundària de la comarca.

Llegiu-ne més...
 

Dinàmica Educativa Comarcal del Pla d'Urgell 2013-2014

Com cada any a l'inici d'un nou curs us presentem  les Activitats de Dinàmica Educativa Comarcal 2013-2014 organitzades pel Consell Comarcal i el Servei Educatiu del Pla d'Urgell, amb la voluntat d'oferir als centres una oferta educativa que complementi les activitats curriculars del vostre alumnat. En el dossier hi trobareu tots els detalls de les 21 activitats relacionades per nivells educatius, bases dels diferents concursos, i contactes amb les diverses institucions organitzatives i col·laboradores.

Llegiu-ne més...
 

First English Day Pla d'Urgell

Des del Seminari de Coordinació de l'Àrea de Llengua Anglesa i dins del Pla de Formació Permanent del Professorat del SE del Pla d'Urgell, el professorat especialista organitza pel proper dia 10 de maig de 2013 el primer English Day al Pla d'Urgell al Complex Esportiu Municipal de Mollerussa. A partir de les activitats que han dissenyat i treballat les mestres en el seminari i a les aules durant el curs escolar, s'han confeccionat un seguit de tallers per tal de què l'alumnat en aquesta diada pugui gaudir i compartir diverses activitats on la llengua vehicular sigui l'anglès.

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 8 de 19

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges