SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Dinàmica educativa comarcal

CANVI de MARXA, una activitat educativa per conscienciar als joves dels accidents de trànsit

El proper 9 de març de 2015 a les 12 hores, al Teatre l'Amistat de Mollerussa, està previst l'espectacle "Canvi de marxa" que és una actuació adreçada a l'alumnat de secundària dels centres del Pla d'Urgell.

Llegiu-ne més...
 

Carretó de contes. Teatre per infants 2015

Teatre per infants és una de les activitats programades dins de la 18a edició de Dinàmica Educativa Comarcal del Pla d'Urgell aquest curs 2014-2015, que pretén acostar el teatre a les escoles entre l'alumnat de 3 a 7 anys. Les representacions es realitzaran a partir del 2 de febrer i  finalitzaran el 5 de març. La companyia Festuc teatre serà l'encarregada, en aquesta ocasió, d'explicar als més petits tots aquells contes que naveguen pel cap i que han posat dins d'un carretó i , camina que caminaràs, ens els faran arribar a totes les escoles del Pla d'Urgell.  Us deixem el dossier pedagògic on trobareu activitats per realitzar amb el vostre alumnat.

 

SPINDERELLA. Teatre en anglès

El dimarts 3 de febrer de 2015 a la sala Teatre de l'Amistat de Mollerussa es realitzaran tres representacions (a les 9:30, a les 11:00 i a les 15:15 hores respectivament) de l'obra "Spinderella", emmarcada dins les activitats de Dinàmica Educativa Comarcal 2014-2015. Aquesta obra està adreçada a l'alumnat de cicle mitjà de primària i es desenvoluparà íntegrament en anglès. L'obra inclou una proposta didàctica perquè l'alumnat la pugui treballar a l'aula abans de la funció i un àudio CD on s'hi pot trobar les cançons de la representació.

 

19 Setmana de la Ciència al Pla d'Urgell

Del 14 al 23 de novembre  de 2014 se celebrarà a Catalunya la 19a Setmana de la Ciència. Durant aquesta Setmana de la Ciència se celebraran tot un munt d'activitats de divulgació científica arreu del nostre territori. Des del Servei Educatiu del Pla d'Urgell conjuntament amb altres institucions del territori s'han organitzat dues conferències adreçades a l'alumnat de 4t ESO i Batxillerat. La primera conferència sota el títol "Hi ha sempre el mateix cel nocturn?" i emmarcada en "La ciència en primera persona", es realitzarà el 18 de novembre a les 11.30 h. a càrrec de Salvador J. Ribas, director científic del Parc Astronòmic del Montsec. La segona, el dia 19 de novembre a les 10 h., anirà a càrrec de la Dra. Teresa Capell i el seu equip de recerca del Departament de Producció Vegetal i Ciència Forestal de la UDL, i realitzarà la conferència-taller "L'evolució de les plantes ha estat forçada?". Ambdues conferències es faran a la sala del Centre Cultural de Mollerussa. Us afegim el programa on trobareu més informació d'aquestes activitats.

 

18a Edició d'Activitats de Dinàmica Educativa Comarcal del Pla d'Urgell. Curs 2014-2015

Un curs més, us presentem la 18a Edició d'Activitats de Dinàmica Educativa Comarcal 2014-2015, organitzades pel Consell Comarcal i el Servei Educatiu del Pla d'Urgell, amb la voluntat d'oferir propostes educatives que complementin les activitats curriculars de l'alumnat dels vostres centres. Amb la col·laboració i el suport d'institucions, entitats i empreses de la zona, volem fer camí per esdevenir una veritable comarca educadora on el professorat  del Pla d'Urgell disposi d'indrets d'aprenentatge, per realitzar activitats pedagògiques amb el seu alumnat, dins i fora del recinte escolar.

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 6 de 19

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges