SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Dinàmica educativa comarcal

IX Premi d'Il·lustració de Poesia El sol del Pla

El dissabte 9 de maig de 2015 a les 11 hores es realitzarà el lliurament dels premis del IX Premi d'Il·lustració de Poesia El sol del Pla, a la sala d'actes del Consell Comarcal del Pla d'Urgell.

Aquest premi es troba en el marc de la 18a edició d'Activitats de Dinàmica Educativa Comarcal, el Consell Comarcal del Pla d'Urgell i el Servei Educatiu del Pla d'Urgell l'han convocat per aquest curs 2014-2015.

Volem felicitar i agrair la participació de tots els centres de la comarca, del seu professorat i alumnat, que un any més han fet possible l'edició d'aquest premi.

 

VI Cantem!  2015

El passat 12 d'abril es va realitzar  la sisena edició de l'activitat Cantem, amb l'obra La mare dels ous, amb música del mestre Francesc Membrives  i lletra d'Anna Fité, al pavelló esportiu de Bellvís. Disposeu de l'audiovisual de la cantata realitzat per l'Escola El Sitjar de Linyola, notícies de l'activitat als diaris digitals territoris.cat i vilaweb. mollerussa, i el programa i el cartell de la cantata.

Llegiu-ne més...
 

IX Gimcana Lingüística del Pla d'Urgell 2015

El proper dimarts 24 de març, a les 10.30 hores, es celebrarà al teatre L'Amistat de Mollerussa la  final de la IX Gimcana lingüística del Pla d'Urgell, on hi participa alumnat de segon d'ESO dels centres de secundària i del Centre de Formació d'Adults. Aquesta activitat lúdica i didàctica té per objectiu fomentar el treball col·laboratiu i potenciar el sentiment de pertinença al Pla d'Urgell, i alhora apropar la riquesa del patrimoni lingüístic de la nostra comarca a aquest alumnat. Aquesta activitat està emmarcada en la 18a edició de"Dinàmica Educativa Comarcal del Pla d'Urgell 2014-2015" i s'organitza conjuntament pel Consorci per la  Normalització Lingüística, el Consell Comarcal del Pla d'Urgell  i el Servei Educatiu  del Pla d'Urgell. Amb la col·laboració de l'Ajuntament de Mollerussa, així com altres  institucions i entitats locals i comarcals que possibiliten que aquesta final es pugui realitzar cada curs escolar. Us afegim el cartell de l'activitat.

 

3rd. English Day al Pla d'Urgell 2015

Activitat emmarcada dins de les "Activitats de Dinàmica Educativa Comarcal" i organitzada des del Seminari de Coordinació de l'Àrea de Llengua Anglesa, en l'àmbit del Pla de Formació Permanent del Professorat del SE del Pla d'Urgell, el professorat especialista  organitzà el passat dia 13 de març de 2015 el tercer English Day al Pla d'Urgell al Complex Esportiu Municipal de Mollerussa. A partir de les activitats dissenyades i treballades pels mestres en el seminari i a les aules durant el curs escolar, es van confeccionant un seguit de tallers per tal de què l'alumnat en aquesta diada pugui gaudir i compartir diverses activitats on la llengua vehicular sigui l'anglès. Us deixem l'enllaç al vídeo de la jornada.

Llegiu-ne més...
 

Audicions d'instruments musicals

Per aprendre a reconèixer els instruments musicals, l'Escola Municipal de Música de Mollerussa Jordi Piqué ha organitzat audicions per l'alumnat de cicle inicial de les escoles de primària del Pla d'Urgell. Es realitzarà el proper 11 de març al Teatre l'Amistat de Mollerussa, amb  sessions a les 9.30 i 11 h. al matí, i a les 15.15 h. de la tarda. Aquesta activitat està emmarcada en la 18a edició d'Activitats de Dinàmica Educativa Comarcal del Pla d'Urgell.

 


Pàgina 5 de 19

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges