SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Dinàmica educativa comarcal

Rateta, Rateta... Teatre per infants 2016

Teatre per infants és una de les activitats programades dins de la 19a edició de Dinàmica Educativa Comarcal del Pla d'Urgell aquest curs 2015-2016, que pretén acostar el teatre a les escoles entre l'alumnat de 3 a 7 anys. Les representacions es realitzaran a partir del 23 de febrer i  finalitzaran el 9 de març. La companyia Festuc Teatre, amb els seus trets particulars de teatre, titelles i música, serà l'encarregada, en aquesta ocasió, d'explicar als més petits de les escoles del Pla d'Urgell, un adaptació del conegut conte dels germans Grim,  La rateta que escombrava l'escaleta: La Rateta està trista perquè li han posat ulleres i creu que no està guapa. La sort canviarà el dia que escombrant la seva escaleta es trobi un dineret.

Us deixem el dossier pedagògic on trobareu activitats prèvies i posteriors a l'espectacle que la companyia ha adaptat segons la necessitat de cada cicle.

 

ALICE. Teatre en anglès

El dijous, 4 de febrer de 2016, a la sala Teatre de l'Amistat de Mollerussa es realitzaran tres representacions (a les 9:30, a les 11:00 i a les 15:15 hores respectivament) de l'obra "ALICE", emmarcada dins la 19 edició d'activitats de Dinàmica Educativa Comarcal  del Pla d'Urgell 2015-2016. Aquesta obra està adreçada a l'alumnat de cicle mitjà de primària i es desenvoluparà íntegrament en anglès. L'obra inclou una proposta didàctica perquè l'alumnat la pugui treballar a l'aula abans de la funció i  les cançons de la representació. Podeu trobar aquests materials  a la pàgina de la companyia Blue Mango que realitza aquesta obra.

 

Los experimentos de la Física de Partículas

Conferència emmarcada en la 19a edició de les Activitats de Dinàmica Educativa Comarcal, inclosa en les que s'han planificat a tot el territori en la 20a Setmana de la Ciència i que va adreçada a l'alumnat de 4t d'ESO i Batxillerat. Aquesta sessió anirà a càrrec de Sebastian Grinstein, professor d'investigació que actualment participa en l'experiment ATLAS del CERN, en instrumentació i anàlisi de dades, com ICREA Research Profesor en l'IFAE (Institut de Física d'Altes Energies). La conferència es realitzarà el proper 18 de novembre, a les 11.30h, al Teatre l'Amistat de Mollerussa.

Llegiu-ne més...
 

19a edició d'Activitats de Dinàmica Educativa Comarcal 2015-2016

Un curs més, us presentem la 19a Edició d'Activitats de Dinàmica Educativa Comarcal 2015-2016, organitzades pel Consell Comarcal del Pla d'Urgell i el Centre de Recursos Pedagògics del Pla d'Urgell, amb la voluntat d'oferir propostes educatives que complementin les activitats curriculars de l'alumnat dels vostres centres. Amb la col·laboració i el suport d'institucions, entitats i empreses de la zona, volem fer camí per esdevenir una veritable comarca educadora on el professorat  del Pla d'Urgell disposi d'indrets d'aprenentatge, per realitzar activitats pedagògiques amb el seu alumnat, dins i fora del recinte escolar.

Llegiu-ne més...
 

XV Premi Comarcal de Treballs de Recerca del Pla d'Urgell

El passat 12 de juny a les 13 hores es va realitzar la lectura dels treballs de recerca  i el lliurament dels premis del XV Premi de Treballs de Recerca del Pla d'Urgell, a la sala d'actes del Consell Comarcal del Pla d'Urgell. Aquesta convocatòria està emmarcada dins la 18a edició d'activitats de Dinàmica Educativa Comarcal del Pla d'Urgell, organitzada conjuntament pel Consell Comarcal i el Servei Educatiu del Pla d'Urgell. Amb la clara voluntat d'estimular i difondre la recerca històrica, cultural, tecnològica, artística, econòmica i científica de la comarca del Pla d'Urgell, us afegim les síntesis dels 5 treballs presentats en aquesta edició corresponent al curs 2014-2015. Felicitem als centres, professorat i alumnat per la seva participació i per la bona feina realitzada!

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 4 de 19

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges