SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Dinàmica educativa comarcal

La ràdio a l'aula amb " Sardanes al Pla"

El programa de ràdio "Sardanes al Pla", dirigit i editat per l'Agrupació Sardanista de Mollerussa, és un espai informatiu que vol apropar el món sardanista i cultural a les nostres comarques i que s'emet cada divendres de 21 a 22 h a Ràdio Ponent de Mollerussa, al 106.8 FM. El programa i els professionals que el fan possible volen obrir a la participació de l'alumnat de la comarca de primària i secundària un apartat dins del seu programa que apropi la ràdio a l'escola.

Aquesta actuació està emmarcada dins de les activitats de dinàmica educativa comarcal, i enguany hi participen l'Escola Mare de Déu de l'Horta d'Ivars d'Urgell, l'Escola Mestre Ignasi Peraire de Mollerussa i el Centre de Formació d'Adults de Mollerussa.

Llegiu-ne més...
 

XI Premi de poesia i d'il·lustració  «El Sol del Pla»

El 13 de maig de 2017 es va celebrar el lliurament dels premis del XI Premi de poesia i d'il·lustració de poesia El sol del Pla, a la sala d'actes del Consell Comarcal del Pla d'Urgell. Aquest premi es troba en el marc de les Activitats de Dinàmica Educativa Comarcal, realitzat pel Consell Comarcal del Pla d'Urgell i el Servei Educatiu del Pla d'Urgell. En aquesta onzena edició el Consell Comarcal del Pla d'Urgell ha rebut un total de 657 treballs del premi de poesia i il·lustració "El sol del Pla". Les obres presentades han estat 284 poemes i 373 il·lustracions que s'han realitzat  entre els alumnes de tots els centres educatius de la comarca.

Volem felicitar i agrair la participació de tots els centres de la comarca, del seu professorat i alumnat, que un any més han fet possible l'edició d'aquest premi.

 

VIII Cantem. EL PETIT PRÍNCEP

El diumenge 2 d'abril es va celebrar la vuitena edició de l'activitat Cantem, amb l'obra El Petit Príncep, amb el text de Jordi Enjuanes i la música de Ricard Gimeno. Es va realitzar al Pavelló esportiu de Miralcamp. Us adjuntem el programa i el cartell.

Us afegim notícies publicades de l'àmbit local i comarcal. Territoris.cat i Mollerussa TV

Llegiu-ne més...
 

XI Gimcana Lingüística del Pla d'Urgell 2017

El 29 de març a les 11.30 h del matí, se celebrarà al Teatre l'Amistat de Mollerussa la final de la XI Gimcana Lingüística del Pla d'Urgell, on hi participa alumnat de segon d'ESO dels centres de secundària i del Centre de Formació d'Adults. Aquesta activitat lúdica i didàctica té com a objectiu fomentar el treball col·laboratiu i potenciar el sentiment de pertinença al Pla d'Urgell, així com apropar la riquesa del patrimoni lingüístic de la nostra comarca a aquest alumnat.

L'activitat està emmarcada en la 20a edició de Dinàmica Educativa Comarcal del Pla d'Urgell 2016-2017 i s'organitza conjuntament amb el Consorci per a la Normalització Lingüística, el Consell Comarcal del Pla d'Urgell i el Servei Educatiu del Pla d'Urgell. Paral·lelament, disposem de la col·laboració de l'Ajuntament de Mollerussa, així com d'altres institucions i entitats locals i comarcals que permeten que aquesta final es pugui realitzar cada curs escolar. Us afegim el cartell de l'activitat.

 

Teatre en anglès. FREAKY

L'obra de teatre en anglès Freaky, emmarcada dins les activitats de Dinàmica Educativa Comarcal 2016-2017, s'ha representat per la companyia Blue Mango al Teatre l'Amistat de Mollerussa, amb la participació d'uns 800 alumnes de cicle mitjà de primària, de tots els centres de la comarca del Pla d'Urgell.

Us afegim l'enllaç d'agunes notícies publicades en la premsa comarcal. Territoris.cat Mollerussa TV.


Aquesta obra que s'ha  desenvolupat íntegrament en anglès, aporta mitjançant la comèdia i la música el poder tractar temàtiques com el bullying, la integració  i l'amistat,  i millorar els coneixements d'aquesta llengua a l'aula.  Inclou una proposta didàctica perquè l'alumnat la pugui treballar a l'escola abans de la funció, així com  les cançons de la representació.

 


Pàgina 1 de 18

Notícies d'interès

1 2 3 4 5