SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Dinàmica educativa comarcal

XIIè Premi d'Il·lustració i Poesia " El sol del Pla"

El Ple del Consell Comarcal del Pla d'Urgell va aprovar les bases reguladores del XIIè Premi d'il·lustració de poesia i poesia "El sol del Pla". Les podeu consultar en els següents enllaços:

Bases il·lustració - Bases de poesia

Els treballs originals  s'hauran de lliurar al Consell Comarcal del Pla d'Urgell fins el 2 de febrer de 2018.

 

21a edició d'Activitats de Dinàmica Educativa Comarcal 2017-2018

Un curs més, us presentem la 21a edició d'Activitats de Dinàmica Educativa Comarcal 2017-2018, organitzades pel Consell Comarcal del Pla d'Urgell i el Centre de Recursos Pedagògics del Pla d'Urgell, amb la voluntat d'oferir propostes educatives que complementin les activitats curriculars de l'alumnat dels vostres centres.

Us afegim el programa on hi trobareu  la relació de les 29 activitats programades amb les informacions detallades i mes significatives a considerar. En el díptic hi consta el resum de les informacions de les activitats d'aquesta 21a edició. Disposeu també del full d'inscripció que cal omplir i retornar al CRP fins l'11 d'octubre de 2017.

Llegiu-ne més...
 

La ràdio a l'aula amb " Sardanes al Pla"

El programa de ràdio "Sardanes al Pla", dirigit i editat per l'Agrupació Sardanista de Mollerussa, és un espai informatiu que vol apropar el món sardanista i cultural a les nostres comarques i que s'emet cada divendres de 21 a 22 h a Ràdio Ponent de Mollerussa, al 106.8 FM. El programa i els professionals que el fan possible volen obrir a la participació de l'alumnat de la comarca de primària i secundària un apartat dins del seu programa que apropi la ràdio a l'escola.

Aquesta actuació està emmarcada dins de les activitats de dinàmica educativa comarcal, i enguany hi participen l'Escola Mare de Déu de l'Horta d'Ivars d'Urgell, l'Escola Mestre Ignasi Peraire de Mollerussa i el Centre de Formació d'Adults de Mollerussa.

Llegiu-ne més...
 

XI Premi de poesia i d'il·lustració  «El Sol del Pla»

El 13 de maig de 2017 es va celebrar el lliurament dels premis del XI Premi de poesia i d'il·lustració de poesia El sol del Pla, a la sala d'actes del Consell Comarcal del Pla d'Urgell. Aquest premi es troba en el marc de les Activitats de Dinàmica Educativa Comarcal, realitzat pel Consell Comarcal del Pla d'Urgell i el Servei Educatiu del Pla d'Urgell. En aquesta onzena edició el Consell Comarcal del Pla d'Urgell ha rebut un total de 657 treballs del premi de poesia i il·lustració "El sol del Pla". Les obres presentades han estat 284 poemes i 373 il·lustracions que s'han realitzat  entre els alumnes de tots els centres educatius de la comarca.

Volem felicitar i agrair la participació de tots els centres de la comarca, del seu professorat i alumnat, que un any més han fet possible l'edició d'aquest premi.

 

VIII Cantem. EL PETIT PRÍNCEP

El diumenge 2 d'abril es va celebrar la vuitena edició de l'activitat Cantem, amb l'obra El Petit Príncep, amb el text de Jordi Enjuanes i la música de Ricard Gimeno. Es va realitzar al Pavelló esportiu de Miralcamp. Us adjuntem el programa i el cartell.

Us afegim notícies publicades de l'àmbit local i comarcal. Territoris.cat i Mollerussa TV

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 1 de 19

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges