SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Notícies dels centres

Setmana de la Ciència a l'escola Francesc Arenes

Coincidint amb la 17a Setmana de la Ciència, l'escola Francesc Arenes de Golmés ha organitzat durant tota la setmana uns tallers per l'alumnat dels diferents nivells educatius del centre. Com podeu veure en aquest enllaç ens trobem amb autèntics científics!

 

 

L'escola Mestre Ignasi Peraire, premiats amb el Baldiri Reixac per un treball sobre publicitat

Els alumnes de Cicle Mitja de l’escola Mestre Ignasi Peraire de Mollerussa han estat premiats amb el premi Baldiri Reixac, que atorga la Fundació Lluís Carulla, per un projecte sobre un anunci publicitari per promocionar les activitats que es duen a terme al centre escolar. Els escolars han treballat l’anunci, emmarcat dins el projecte interdisciplinari que duu a terme l’escola i que està relacionat amb la publicitat, amb l’objectiu de desenvolupar la competència lingüística i també audiovisual. Així mateix, també s’ha buscat potenciar la creativitat i l’expressió tant oral com escrita.

Llegiu-ne més...
 

Fent de grangers per un dia

Els infants de P-2 de les Escoles Bressol Municipals de Mollerussa “L’Infant II”, “La Quitxalla”, “El Parasol” i “El Niu” van visitar l’institut INS Mollerussa el dimarts 22 i el dimecres 23 de maig. Van poder gaudir del seu entorn  fent  de grangers per un dia.

Llegiu-ne més...
 

El bosc Màgic

El divendres 13 d'abril els nens i nenes de l'escola Les Arrels van visitar un bosc màgic, creat pels alumnes de 1r d'Educació Infantil de l'Institut Mollerussa. La iniciativa es desprèn del projecte del bosc que treballen durant el curs a l'escola Les Arrels.

L'aventura s'inicia quan els nens i nenes arriben i truquen a la porta. Una sèrie de follets i fades els reben i els conviden a passar. L'ambient és màgic i sembla ben bé que estiguem a dins d'un conte: hi ha bolets gegants, molts animals de colors i els habitants del bosc juguen i riuen sense parar.

Llegiu-ne més...
 

Escola Mestre Ignasi Peraire: enviem la fam a la porra

Us informem que des de la Fundació del FC Barcelona i la Fundació Banc dels aliments s'ha endegat el projecte social "Enviem la fam a la porra" amb l'objectiu de recollir el màxim nombre de quilos d'aliments possibles, així com sensibilitzar la societat de la situació de fam propera que vivim.

S'ha establert a l'Escola Mestre Ignasi Peraire un punt de recollida, els dies 30 i 31 de març, de 17 a 19 hores, on us convidem a participar aportant el màxim nombre d'aliments possible (llegums, pasta, arròs, sucre, llet o oli).  Visiteu també la seva web a enviemlafamalaporra.org o a la web del FC Barcelona. També podeu llegir la carta informativa.

 


Pàgina 2 de 3

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges