SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Notícies dels centres

Felicitacions a l'Escola El Sitjar de Linyola

L'Agència de Residus de Catalunya ha seleccionat l'Escola El Sitjar com a nominat català a la categoria d'institucions escolars per a participar al Premi Europeu de Prevenció de Residus. Durant el mes de febrer el Jurat del Premi Europeu de Prevenció de Residus avaluarà més d'un centenar de candidatures. El veredicte final del Jurat serà el 28 de març a Brusel·les en la cerimònia de lliurament dels premis.
Visiteu el bloc de l'Escola El Sitjar a http://blocs.xtec.cat/elsitjar/ i la pàgina oficial del premi a http://www.ewwr.eu/ca/premis.
 

Bones pràctiques educatives al Pla d'Urgell

Des del CRP del Pla d'Urgell tenim la intenció, amb la col·laboració de tothom que hi estigui interessat, a tirar endavant un espai on recollir les bones pràctiques educatives realitzades als centres del Pla d'Urgell i fer-ne difusió per tal que les coneguem i les puguem utilitzar i adaptar a les nostres escoles. Aquest espai el podeu trobar a l'adreça http://bonespractiques.wikispaces.com, o també clicant a la pestanya de la pàgina d'inici de la nostra web, on quedarà fixada.

L'espai està organitzat amb un menú a l'esquerra on hi trobareu els elements per participar en la wiki i els menús de navegació per nivells o àrees. Les àrees s'aniran completant a mesura que hi hagi activitats de cada una. Ens podeu fer arribar les vostres pràctiques amb aquest formulari, o demanar per poder publicar vosaltres mateixos al CRP.

Llegiu-ne més...
 

Premi Baldiri Reixac al CEIP Mestre Ignasi Peraire

El CEIP Mestre Ignasi Peraire de Mollerussa ha estat guardonat amb el XXXIè Premi Baldiri Reixac a les escoles, pel seu treball De la terra seca, al somni de l’aigua.

En aquest certamen es premia la qualitat global, en llengua i continguts, de les escoles concretada en un projecte educatiu i lingüístic que s’estigui aplicant i que assoleixi un ús elevat de la llengua entre l’alumnat i el professorat, tant en l’activitat acadèmica com en la comunicació informal.

Llegiu-ne més...
 

El DENIP a les escoles del Pla d'Urgell

Les escoles del Pla d'Urgell han celebrat el Dia Escola de la Noviolència i la Pau.

El CEIP El Sitjar de Linyola ens ha enviat unes fotos de les seves activitats, que podeu veure en la galeria clicant en aquest enllaç.

El CEIP Pompeu Fabra de Mollerussa ha penjat en el seu bloc les activitats que han fet.

 

Felicitem

El CEIP Joaquim Palacín ha rebut el primer premi d'infantil i primària del 13è Concurs de Webs de Ciència, amb el seu projecte Experimentem a Educació Infantil.

Podeu veure la feina feta si cliqueu en la següent imatge:

Img

 


Pàgina 3 de 3

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges