SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Propostes

Google i les seves possibilitats

El dia 8 de juliol l'empresa Google va anunciar que el proper any tindria disponible un nou sistema operatiu gratuït. Aquest és pensat sobretot per ser utilitzat juntament amb la xarxa i en netbooks, amb una posterior versió per ordinadors de sobretaula. Diuen que serà lleuger i segur, ja que està basat en linux. El seu nom serà Google Chrome Operating System, com una evolució del navegador que ara mateix ofereix l'empresa.

Pensant en aquesta propera aparició, creiem convenient donar a conèixer les possibilitats que actualment ja ens dóna Google, amb les aplicacions que ha creat o que ha adquirit d'altres empreses, més o menys conegudes. Podeu trobar-les en aquesta pàgina. Segurament ja coneixereu Gmail, Picasa, GoogleEarth o Youtube, però probablement en trobareu algun altre que us pugui fer servei, sobretot per la seva senzillesa i que la majoria no cal pas ni instal·lar-los, sino que funcionen directament a la web, com el Calendar, GoogleDocs, GoogleMaps o Reader.

 

Llegiu-ne més...
 

Exposició "El Bosc"

Des del 4 al 29 de març es podrà visitar l’exposició “EL BOSC”, al Centre Cultural de Mollerussa. La mostra està organitzada per la Fundació "La Caixa” i l’Ajuntament de Mollerussa. L’exposició mostra de manera didàctica i entenedora què és un bosc, la tipologia de boscos i de manera especial als boscos mediterranis.

Llegiu-ne més...
 

Recerca en acció

Descobriu la recerca, experimenteu i participeu amb el vostre alumnat. Un dels molts apartats interessants que podeu trobar en aquesta pàgina web és PREGUNTA, on els equips científics poden respondre als vostres dubtes. La que trobem ara és Per què surt la boira al matí? Com es produeix?

 

 

Un llibre

Recomanem, com un petit regal de Nadal, la lectura en aquests pocs dies de vacances de la última publicació del mestre Daniel Pennac. No és un altre llibre més sobre l'escola !!

PENNAC, Daniel (2008). Mal d'escola. Col·lecció Biblioteca Universal Empúries, número 222. Barcelona

 

Jocs per treballar vocabulari del nivell inicial de la llengua catalana.

Llibre guia.

El Departament d'Educació i la Secretaria de Política Lingüística us presenten un joc de cartronets amb imatges i paraules. Les imatges i les paraules es corresponen amb les que hi ha destacades a la col·lecció de làmines Viure a Catalunya. Aquests cartronets permetran treballar de forma lúdica i manipulativa el vocabulari dels diversos temes.

 

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 7 de 7

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges