SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Propostes
“Som el que mengem” és una campanya de la Fundació FC Barcelona, la Fundació Alícia i la Fundació SHE (Sciencie, Health and Education) que pretén incidir en la importància dels hàbits saludables com son una bona alimentació i l’exercici físic. 
Llegiu-ne més...
 

El Museu de Lleida i el Servei Educatiu del Segrià han presentat un nou itinerari educatiu que porta el nom “El Camí del Saber: Harmonia, Art i Ciència”. Més informació clicant el títol.

Llegiu-ne més...
 

Festa del Comerç Just i la Banca Ètica

La Festa del Comerç Just i la Banca Ètica és una activitat lúdica i educativa que té lloc un cop a l'any. Pretén potenciar el coneixement dels valors i les propostes del Comerç Just entre la població catalana, mitjançant accions de caràcter festiu i divulgatiu. Aprofitem per informar i convidar als centres educatius a participar als diferents actes de celebració que s'organitzaran properament a Mollerussa.

Els centres tenen a la seva disposició tot un seguit de materials i recursos didàctics que podeu sol·licitar a través del CRP, confirmant la seva demanda fins el proper 9 de març. En trobareu la llista clicant aquí.

I recordeu que encara és obert el termini d'admissió per la 2a edició del Concurs de Relats Curts "Per a un comerç just".

 

Una fabulació per la vida i l'obra d'en Màrius Torres

La fundació Romea ha programat, per al proper dilluns dia 14 de març a les 20:30 h. al Teatre l'Amistat de Mollerussa, una peça teatral basada en la vida i obra del poeta lleidatà Màrius Torres. L'obra comptarà amb l participació d'il·lustres lleidatans i serà de caire solidari, ja que la recaptació anirà íntegrament destinada a la tasca realitzada des del Centre d'iniciatives solidàries Àngel Olaran a Etiòpia.

La venda d'entrades és al mateix teatre de dimarts a divendres de 17 a 20 h i dilluns 2 hores abans de l'acte (preu 10 €). Més informació a www.isolidaries.org

Us recordem que a la secció de Recursos/Catàlegs de la nostra pàgina web podeu trobar un document amb informació sobre Màrius Torres. Us hi hem posat a l'abast un llistat de pàgines web, i, alhora us fem saber quins documents hi ha disponibles als CRP de Catalunya sobre el poeta lleidatà. 

 

 

Quantum Leap project

 Professorat de la Universitat de Lleida (UdL), la Politècnica de Catalunya (UPC) i la Rovira i Virgili (URV) ha desenvolupat un entorn virtual innovador per aprendre anglès, disponible en obert i gratuït. Aquí en podeu trobar la notícia de la seva presentació. L'enllaç és www.quantumleap.cat, i a la part inferior en trobareu una versió beta (de prova).

 


Pàgina 5 de 7

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges