SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Propostes

Un munt de llibres! 

 Us presentem dos lots de 15 llibres per a la reflexió intra i interpersonal d'una manera amena i en certs moments irònica per treballar amb alumnes d'infantil fins a secundària. La Gran Qüestió és un llibre que et guia en la reflexió del propi paper a la vida. Us podeu descarregar la proposta didàcticaL'Enemic està centrat en el reforç d'actituds positives i en valors com la pau. Us podeu descarregar la proposta didàctica.Tots dos ens aporten una reflexió global i individual dels valors morals vers la realitat que ens envolta. 

 

 

Hàbitat, guia d'activitats per a l'educació ambiental   

En el marc de la Xarxa d'Escoles per la Sostenibilitat de Catalunya (XESC), l'Ajuntament de Barcelona i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, amb el permís dels autors, acorden convertir la guia Hàbitat tradicional en una guia en línia, i s'aprofita el procés de conversió de la versió escrita a la versió digital per actualitzar, adaptar conceptes desfasats, afegir-ne d'emergents i actualitzar dades... 
Llegiu-ne més...
 

Educació a Gaza, llavor de pau

El Centre Unesco de Catalunya, UNESCOCAT, posa a la vostra disposició dos materials de la campanya de suport al dret a l'educació que va iniciar al gener de 2009: el vídeo filmat a les escoles de l'UNRWA a Gaza per Dani Lagartofernández i la Guia didàctica elaborada per a alumnat de primària i secundària. 

Aquests materials sorgeixen com a resposta als bombardeigs que es van produir a la franja de Gaza al gener de 2009 i que, mitjançant la destrucció d'escoles, atempten contra el dret a l'educació de milers d'infants i joves d'aquest territori. UNESCOCAT endega una campanya humanitària sota el lema "Educació a Gaza, llavor de pau". En podeu trobar més informació a la pàgina web.


 

Et correspon, ens correspon

Creu Roja us convida a visitar l'exposició Et correspon, ens correspon, que tindrà lloc des del 17 d'octubre fins al 2 de novembre al vestíbul del Teatre l'Amistat de Mollerussa, en la qual humoristes gràfics han sabut reflectir amb humor i ironia les conseqüències que la manca de corresponsabilitat suposa per a tota la societat i especialment per a les dones.

Llegiu-ne més...
 

Concurs literari ACUDAM

Aquest any està convocat el concurs literari que cada quatre anys s'organitza des de l'entitat ACUDAM. L'objectiu d'aquest concurs és ajudar a tenir una visió més real i constructiva de les persones amb discapacitat intel·lectual.

La proposta s'adreça a tots els centres d'educació primària i secundària de la comarca del Pla d'Urgell i àrea d'influència educativa (cicle superior de primària, ESO i secundària post-obligatòria).

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 4 de 7

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges