SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Propostes

Lot de ciències naturals

Lot escolar de 26 llibres per conèixer, experimentar i entendre les ciències naturals que ens envolten amb nens d'infantil i primària. Hi trobareu experiments amb imants i miralls, il·lustracions, contes, i experiments senzills per realitzar segons les estacions de l'any.

Aquest recurs ha estat prestat pel Servei de Biblioteques CePSE i el tindreu disponible al CRP del Pla d'Urgell durant aquest curs escolar 2011-2012.

 

UdN2: la universitat dels nens i les nenes de Catalunya

La Universitat dels Nens i les Nenes de Catalunya (UdN2.cat) és un programa que realitzen conjuntament les vuit universitats públiques de Catalunya. El seu objectiu és apropar la universitat, la ciència i la cultura als infants de l'educació primària, així com als seus mestres i les seves famílies. Per aconseguir-ho es faciliten activitats i espais pel treball conjunt d'escoles d'educació primària, universitats, mesters i famílies. Aquests espais han d'estar plens de continguts de ciència, tecnologia i cultura en general. Podeu trobar tota la informació a la web udn2.cat.

Alguns dels seus objectius són generar una experiència i una imatge positiva en els infants de l'educació primària de Catalunya cap al món de la ciència, la cultura, els estudis universitaris i la formació al llarg de la vida; obrir la universitat a la societat i divulgar el coneixement científic i els beneficis de la recerca; apropar la universitat als pares, mares i familiars i fomentar la participació d'alumnes procedents de capes socials desfavorides. 

 

 

Mascançà número 2. Revista d'Estudis del Pla d'Urgell

Aquesta publicació anual té com a finalitat la divulgació de treballs i aportacions referides a aquesta comarca. Aquest segon volum, editat pel Centre de Recerques del Pla d'Urgell Mascançà, l'Arxiu Comarcal del Pla d'Urgell i l'Institut d'Estudis Comarcals del Pla d'Urgell, té un ampli repertori científic, amb noves incorporacions i joves talents. Compta amb 210 pàgines, on hi trobareu articles d'art, etnologia, música, filologia, història, medicina o farmàcia, entre altres. 


 

Innovació i Recerca per a l'Ensenyament de la Filosofia. Grup IREF

Actualització de recursos i  propostes a la pàgina web del grup IREF: www.grupiref.org 

Llegiu-ne més...
 

Setmana europea per a la prevenció de residus 

L'objectiu és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d'Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus. Enguany, la Setmana se celebrarà entre el 19 i el 27 de novembre de 2011. Podeu consultar la pàgina en aquest enllaç on trobareu més informació respecte a la III Setmana europea de la prevenció de residus, així com eines de comunicació (jocs, cartells, vídeos, etc.) i exemples de bones pràctiques amb fitxes acció per poder desenvolupar diverses activitats a l'aula. Podeu realitzar la sol·licitud al formulari d'inscripció

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 3 de 7

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges