SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Centre de Recursos Pedagògics

És un servei educatiu que dona suport a l'activitat pedagògica dels centres i a la tasca docent del professorat de la comarca.

Els horaris són:

De dilluns a dijous: de 9:00 a 14:00 i de 15:00 a 18:00

Divendres: de 9:00 a 14:00 i de 15:00 a 17:00

 

I ens trobareu a:

Carrer Arbeca, 34

25230 Mollerussa


Telèfon: 973 604 899

Fax: 973 606 025

c/e : Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

Les funcions del CRP són:

Oferta de recursos, d'infraestructura i de serveis als centres docents i al seu professorat per tal que disposin de materials específics de les diferents àrees curriculars, de mitjans propis de la tecnologia educativa i de publicacions especialitzades, amb assessorament o instruccions d'utilització.

Catalogació dels recursos educatius del medi local i comarcal i elaboració de pautes i informacions complementàries per facilitar-ne l'ús del professorat.

Suport a les activitats docents i a l'intercanvi d'experiències educatives, per tal de fomentar la reflexió del professorat sobre la pràctica docent.

Coordinació i organització de l'execució i del seguiment de les activitats de formació permanent i col·laboració en la detecció de les necessitats de formació i en l'elaboració de propostes per satisfer-les.

Altres funcions que els atribueixi el Departament d'Ensenyament.

Podeu trobar més informació a la web de la xtec i la xarxa de centres de recursos pedagògics.


Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges