SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

La ràdio a l'aula amb " Sardanes al Pla"

El programa de ràdio "Sardanes al Pla", dirigit i editat per l'Agrupació Sardanista de Mollerussa, és un espai informatiu que vol apropar el món sardanista i cultural a les nostres comarques i que s'emet cada divendres de 21 a 22 h a Ràdio Ponent de Mollerussa, al 106.8 FM. El programa i els professionals que el fan possible volen obrir a la participació de l'alumnat de la comarca de primària i secundària un apartat dins del seu programa que apropi la ràdio a l'escola.

Aquesta actuació està emmarcada dins de les activitats de dinàmica educativa comarcal, i enguany hi participen l'Escola Mare de Déu de l'Horta d'Ivars d'Urgell, l'Escola Mestre Ignasi Peraire de Mollerussa i el Centre de Formació d'Adults de Mollerussa.

L'objectiu del programa és posar a disposició del centre educatiu una franja horària perquè l'alumnat sigui el protagonista de l'emisió i pugui apropar davant dels micròfons les propostes del centre relacionades amb una temàtica del món cultural i tradicional més proper, tal com aposta el mateix programa radiofònic amb notícies, reportatges, entrevistes o altres continguts, sempre vinculats amb la cultura popular.

 

 

Us deixem l'enllac al programa de Sardanes al Pla número 181, realitzat el 31 de març de 2017, amb la participació de l'alumnat de 2n de primària de l'Esc. Mare de Déu de l'Horta. Els nens i nenes ens parlen  de l'estany d'Ivars i Vila-sana, la seva història, el seu emplaçament, els seus usos, la seva fauna i flora, així com la fira que s'hi celebra cada any.

 

 

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges