SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

2a Trobada sardanista de centres educatius de Mollerussa

Més de 450 alumnes dels centres educatius de primària i secundària de Mollerussa conjuntament amb l'alumnat del Centre de Formació d'Adults s'han  trobat al pavelló municipal d'esports d'aquesta ciutat, per participar en la 2a Trobada sardanista de centres educatius de Mollerussa.

Aquesta activitat, emmarcada dins del Pla Educatiu d'Entorn de Mollerussa, és una trobada de tot l'alumnat on es realitza diverses  demostracions de l'aprenentatge rebut dins dels cursos de sardanes impartitis en els centres escolars.

Us afegim l'album de fotografies de la trobada.

En el transcurs de la trobada s'han lliurat els premis del concurs de cartells escolars pel 38è Aplec de la Sardana de Mollerussa 2017.

La cobla Tàrrega ha estat l'encarregada de posar la música a la ballada i l'Escola Municpal de Música de Mollerussa  ha participat amb alumnat del centre conjuntament amb la cobla amb la sardana de germanor i cloenda.

Aquesta concentració de joves sardanistes ha estat organitzada per l'Ajuntament de Mollerussa, l'Agrupació Sardanista de Mollerussa,  i el Servei Educatiu del Pla d'Urgell.

 

 

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges