SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

33è Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya 2017

Del 2 al 14 de maig comença, una nova edició del Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya al Teatre l'Amistat de Mollerussa. Està organitzat pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya i l'Ajuntament de Mollerussa, i compta amb nombroses activitats, jornades, exposicions i visites escolars guiades.

Us deixem el programa d'aquesta edició.

Destaquem dues activitats, en el marc del Saló, que poden ser del vostre interès:

D'una banda, el dia 12 de maig, tenim la 6a Marató de lectura "Llegim en Veu alta" al Teatre de l'Amistat de Mollerussa de 9 a 21 h. Enguany, la temàtica lectora serà Visca la revolució!, on dels més petits als més grans, durant dotze hores seguides, es llegiran textos que han estat una revolució per tots nosaltres . Les inscripcions es poden realitzar fins al 8 de maig comunicant-ho al CRP del Pla d'Urgell.

Altrament, el 6 de maig de les 9 a les 14 h es realitzarà la 4a Trobada Pedagògica del Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya, adreçada a educadors de llars d’infants i docents d’educació infantil. Podeu realitzar la inscripció fins al 5 de maig. Us afegim el programa de la trobada. US ESPEREM!

Les escoles que vulguin visitar el 33è Saló del LiJ de Catalunya podran reservar el dia i l'hora de visita del 20 al 26 d'abril trucant al CRP del Pla d'Urgell (tel. 973 604 899) de 9 a 13 i de 15 a 17 hores. Com cada any, durant les visites escolars, els infants i joves podran conèixer un escriptor o il·lustrador, i els més petits gaudir amb les sessions de contacontes. Enguany hi participen: Mercè Canals, Ignasi BlanchJaume Copons, Àngel Burgas, Joan Antoni Martín Piñol i Elisenda Roca

Més informació i calendari d'autors a CLIJCAT.

 

 

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges