SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

XIII Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta. Quarts de final i semifinal al Pla d'Urgell

El dia 21 de març a les 10.30 h al Teatre l'Amistat de Mollerussa, es realitzarà els quarts de final d'aquest certamen amb els alumnes seleccionats dels centres educatius inscrits al Pla d'Urgell. Com sabeu, aquest certamen l'organitza el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, a través del Servei Educatiu del Pla d'Urgell, i la Fundació Enciclopèdia Catalana. Aquesta activitat vol ajudar a desvetllar l'interès per llegir i per escoltar en l'alumnat. Fer, al capdavall, de la lectura una activitat divertida, col·laborativa i engrescadora. Us afegim l'enllaç on podeu trobar més informació del certamen.

Agraïm la feina realitzada pel professorat dels centres participants en l'activitat, pel seu treball i esforç i, per fer que aquest quart de final al Pla d'Urgell esdevingui una realitat i un èxit.

La semifinal del XIII Certamen Nacional de Lectura en Veu Alta de les terres de Lleida,  es realitzarà el 9 de maig de 2017 al Teatre l'Amistat de Mollerussa, emmarcat dins de les activitats del 33è Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya, que es realizarà entre el 2 i 14 de maig en aquesta ciutat.

 

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges