SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

DENIP 2017. PEE MOLLERUSSA

El Dia Escolar de la No-violència i la Pau s'ha celebrat a Mollerussa en un acte conjunt al Teatre L’Amistat, que ha comptat amb la participació de representants de tots els centres educatius de la ciutat.

L'acte ha consistit en la lectura del manifest per part de l'alumnat  i a omplir  la diada de cors i llàgrimes, que simbolitzen la tristesa i l'esperança, i que s'han treballat mitjançant la realitat dels refugiats. L’alumnat dels centres escolars han pintat un cor o una llàgrima i hi han escrit una paraula de Pau. Amb tots ells s'ha construït mòbils que s’han penjat a la trobada d'escoles formant un teixit de cors i llàgrimes entrellaçades, simbolitzant la seva solidaritat amb els refugiats. La celebració ha finalitzat amb la lectura expressiva del conte L’enemic per part de l’Aula d’Acollida de l’Institut Terres de Ponent i la foto de família de tots els assistents.

Acció emmarcada dins del Pla Educatiu d'Entorn de  Mollerussa que pretén potenciar que tots els centres escolars amb el seu alumnat  treballin els objectius del Dia Escolar de la No-violència i la Pau. Aquests consisteixen, entre altres, en sensibilitzar que la pau és molt més que l'absència de guerres i baralles, que cal conèixer i familiaritzar-se amb els conceptes d'amor universal, de no-violència i de pau positiva, que cal saber resoldre els conflictes de manera pacífica i dialogant, i també compartir una estona amb tots els alumnes i mestres amb la finalitat de celebrar la diada de la no-violència i la pau.

 

 

 

 

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges