SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Audiovisual de la Xa Trobada de bones pràctiques educatives al Pla d'Urgell

El dimarts 28 de juny a l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell de Mollerussa, va tenir lloc la Xa Trobada de Bones Pràctiques Educatives del Pla d'Urgell, amb aproximadament uns 170 assistents vinculats al món de l'educació. De les 9 a les 14 hores, vam compartir experiències i bones pràctiques realitzades durant aquest curs en els centres de la nostra comarca. Us afegim l'audiovisual de la trobada. Podeu trobar la notícia al web de mollerussa.tv i terrioris.cat .

 

Aquests deu anys han consolidat els objectius plantejats des del Servei Educatiu del Pla d’Urgell en la creació d’un entorn dedicat a difondre bones pràctiques educatives que ajudin a treballar i consolidar les noves línies curriculars, apropant i compartint el coneixement i l'experiència educativa entre el professorat. Així, aquestes trobades bianuals d’intercanvi, també afavoreixen la construcció del coneixement de forma col·lectiva, tot potenciant la innovació i la renovació pedagògica.

A continuació, teniu la llista de les experiències presentades, enllaçades a la seva fitxa amb tota la informació, així com l'adreça de contacte. Pròximament penjarem el vídeo de la Trobada.

PEE: Pintar el mur del Parc de la Serra. Olga Cortadelles i Magda Andrés (professores); Aleix Braqué, Amanda Menezes i Montse Flores (alumnat). INS. La Serra (Mollerussa)

ApSsejant per Mollerussa. Servim i aprenem de la Comunitat. Esther Pintó (professora) i Òscar Gallinat (responsable entitat); Blanca Culleré i Pol Castelló (alumnat). INS. Terres de Ponent (Mollerussa)

Lectura expressiva: propostes i experiències. Norma Font, Montse Sabaté, Xavier Bach, Anna Cònsola, Meritxell Botanch i Laura Broto. ESC. Ramon Farrerons (Bell-lloc d'Urgell)

Un pati ple d'històries. Olga Olivera i Maite Castells. INS. Terres de Ponent (Mollerussa)

Robòtica a l'educació infantil: Bee-bots. Blanca Torné i M. José Ruiz. C. El Carme (Mollerussa)

Apadrinem l'escola. Xavier Salvia, Carme Jou, Mercè Ibern i Maite Aguirre. ESC. Francesc Arenes (Golmés)

Projecte ProLiga. Xavier Garcia i David Martínez. INS. Mollerussa (Mollerussa)

Cantània. Cecília Navés. ESC. Joaquim Palacín (Bellvís)

La llengua anglesa a l'educació infantil. Balbina Falceto i Neus Berniz. ESC. Sant Miquel (Miralcamp)

Pinotxos Xerraires. Anna Teixidó i David González. ESC. El Sitjar (Linyola)

eTwinning: open the window. Elisabet Borrell i Núria Calvís. ESC. Les Arrels (Mollerussa)

El cinema a l'escola. Magda Jové, Maria Navés, Noemí Montull i Miquel Sabaté. ESC. Minyons d'Urgell (Fondarella)

 

 

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges